Χωρίς τον Μορείρα και πάλι η αποστολή της Ομόνοιας

Χωρίς τον Μορείρα και πάλι η αποστολή της Ομόνοιας

Ανακοινώθηκε η αποστολή της Ομόνοιας για τον αγώνα με την ΑΕΚ στην Λάρνακα. Από την αποστολή απουσιάζει και πάλι το όνομα του Μορείρα

Αναλυτικά η αποστολή

Γιώργο Οικονομίδη, Αντώνη Γιωργαλλίδη, Ονησίφορο Ρουσιά, Κωνσταντίνο Παναγή, Δημήτρη Μουλαζίμη, Άντραζ Κιρμ, Ερόλντ Γκουλόν, Ρόντρι, Νούνο Ασίς, Αντρέ Σκέμπρι, Ούτσα Λομπτζιανίτζε, Μάριο Δημητρίου, Χάρη Κυριάκου, Αντρέα Παναγιώτου, Ρομπέρτο Γκαρσία, Ρενάτο Μαργκάσα, Παντελή Κονομή, Ιβάν Ρούνιε, Κριστοβάο Ράμος, Λεάντρο, Ιάκωβο Σαμμούτη και Γεράσιμο Φυλακτού.

Φυσιοθεραπεία έκανε ο Μίκαελ Ποτέ, ενώ οι Άλεξ Ρούμπιο και Γκαουσού Φοφανά έκαναν ατομικό τρέξιμο στο γήπεδο και φυσιοθεραπεία.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

Σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους για την επίσκεψη που θα έχει σήμερα και αύριο στην Ιταλία καθώς και το ζήτημα των οδοφραγμάτων προέβη σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στο πλαίσιο του Συνεδρίου «Battlefield ReDEFiNED 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE