ΔΙΕΘΝΗ

Με Ετό ανεβαίνει η Σαμπντόρια

Με Ετό ανεβαίνει η Σαμπντόρια

Με τον Σαμουέλ Ετό να αργεί αλλά να πετυχαίνει το πρώτο του-εκπληκτικό-γκολ με τη φανέλα της Σαμπντόρια, οι Γενοβέζοι επικράτησαν στην έδρα τους 2-0 της Κάλιαρι, πήραν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους κι έπιασαν τη Φιορεντίνα στην πέμπτη θέση, στους 42 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα, απειλώντας τους ουραγούς, οι οποίοι βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης. Η Σαμπντόρια κέρδισε κόρνερ, ο Μουριέλ το εκτέλεσε κι ο Ντε Σιλβέστρι με άπιαστη κεφαλιά «έγραψε» το 1-0.

Το δεύτερο μέρος κύλησε στο ίδιο μοτίβο, με τους Γενοβέζους να πιέζουν για δεύτερο τέρμα. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ, θα μπορούσε να είναι η συνοδευόμενη... έκφραση, στο δεύτερο γκολ της ομάδας. Κι αυτό, γιατί ήρθε από τον Σαμουέλ Ετό.

Ο Καμερουνέζος επιθετικός ήρθε το χειμώνα στην Ιταλία από την Έβερτον, όμως δεν είχε καταφέρει να... εμφανιστεί ουσιαστικά, αντιμετωπίζοντας μάλιστα και κάποια μικροπροβλήματα με τον προπονητή του. Στο 72ο λεπτό όμως, υπενθύμισε σε πολλούς γιατί πραγματοποίησε μεγάλη καριέρα με την Μπαρτσελόνα.

Οι γηπεδούχοι έπαιξαν... πασούλες μέσα στη μεγάλη περιοχή, ο Ετό κοντρόλαρε υποδειγματικά την μπάλα και με άπιαστο γυριστό σουτ «έγραψε» το 2-0 για την ομάδα του. Η Κάλιαρι δεν είχε αντίδραση και στο 82' έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Αβελάρ.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top