ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με αρκετά ερωτηματικά για το πλάνο για να βρει τον τρόπο να πάρει την ουσία στο νέο ντέρμπι της πόλης

Με αρκετά ερωτηματικά για το πλάνο για να βρει τον τρόπο να πάρει την ουσία στο νέο ντέρμπι της πόλης

Συνεχίζει σήμερα τη… διαδικασία επιβίωσης του στη «μάχη» του τίτλου ο Απόλλωνας. Αναμετράται ξανά με την ΑΕΛ, η οποία πριν τέσσερις μέρες, τους στέρησε τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε τελικό κυπέλλου για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Οι κυανόλευκοι ξέρουν ότι θα… συναντήσουν μια διαφορετική ΑΕΛ σήμερα, αφού οι συμπολίτες τους δεν έχουν ουσιαστικό βαθμολογικό κίνητρο από το παιχνίδι. Τούτο βεβαίως δεν σημαίνει, ότι η ομάδα του Αυγουστή θα «τσεπώσει» με συνοπτικές διαδικασίες το τρίποντο. Το ότι οι παίχτες της ΑΕΛ θα μπουν χωρίς πίεση και άγχος στο γήπεδο, ενδεχομένως να λειτουργήσει σε βάρος του Απόλλωνα.

Αφήνοντας τις θεωρίες, η ουσία για το συγκρότημα του Αυγουστή, είναι να βρει τον τρόπο εύκολα ή δύσκολα να πάρει τη νίκη. Ούτως ώστε να παίζεται ο τίτλος, σε δυο εβδομάδες όταν θα αναμετρηθούν με τον ΑΠΟΕΛ.

Συνεχίζει η τεχνική ηγεσία είναι σε ανοικτή γραμμή με τους γιατρούς, ούτως ώστε να ξέρει αν θα επανέλθουν κάποιοι παίχτες που ήταν τραυματίες. Εννοείται ότι δεν ρισκάρει να ρίξει στη φωτιά παίχτες που δεν είναι πλήρως έτοιμοι, για να μην υπάρξει κίνδυνος για υποτροπή. Στη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν την «έπαθαν» με μερικούς παίχτες, όταν βιάστηκαν να τους βάλουν να παίξουν. Σίγουρα έξω θα είναι οι Φακούντο και Χάμπος Κυριάκου. Ίσως βρίσκονται στην αποστολή οι Παπουλής, Ρομπέρζ. Αμφίβολος ήταν κι ο Σελίμοβιτς.

Δύσκολο να προβλέψουμε επ’ ακριβώς τις επιλογές που θα κάνει σήμερα η τεχνική ηγεσία. Σίγουρος για τη θέση κάτω από τα δοκάρια ο Βάλε. Όπως κι ο Ζοάο Πέδρο για δεξί μπακ. Αριστερό μπακ θα ξεκινήσει ο Βασιλείου. Δίδυμο κεντρικών μπακ λογικά θα είναι οι Γιούστε και Ντίλαν Ουεντραόγκο, εκτός κι αν είναι εντελώς καλά ο Ρομπέρζ. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ίσως επανέλθει ο Σακέτι. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, θα κινούνται πιο μπροστά ως οχτάρι ο Μπρου και ως δεκάρι ο Μάρκοβιτς. Στο αριστερό άκρο της επίθεσης θα ξεκινήσει πάλι ο Καραγιόλ, αν και δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο την Τετάρτη στο κύπελλο, παίζοντας για διάστημα μιας ώρας. Ο Σαρδινέρο λογικά θα διατηρηθεί δεξιά. Για τη θέση του κεντρικού επιθετικού φαβορί είναι ο Ζελάγια. Μάλλον δεν θα έχει δίπλα του τον Φαουμπάλα, όπως έκανε στον επαναληπτικό του κυπέλλου.

Καμιά 1500αριά Απολλωνίστες θα πάνε στη δυτική, όσοι ήταν και προχθές στο κύπελλο. Ελπίζουν ότι η ομάδα τους, θα κάμει σωστά τη δουλειά της και δεν θα σβήσουν εντελώς οι ελπίδες της για να πετύχει την ανατροπή στην υπόθεση τίτλος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Ιωάννα Μαλέσκου: Υπέρλαμπρη στην πρεμιέρα της - Στο πλευρό της Μικρούτσικος και Τάσος Τρύφωνος - Δείτε βίντεο



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top