ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα ίδια ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ μου, τα ΙΔΙΑ Παντελή μου – Ποιος ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ με ΑΠΟΕΛ

Τα ίδια ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ μου, τα ΙΔΙΑ Παντελή μου – Ποιος ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ με ΑΠΟΕΛ

Η κριτική της νέας οδυνηρής ισοπαλίας του Απόλλωνα, δεν είναι πολύ διαφορετική από τα προηγούμενα παιχνίδια που είχε «ανάποδα» αποτελέσματα η ομάδα. Φάνηκε για άλλη μια φορά στο γήπεδο, ότι οι κυανόλευκοι θέλουν να διεκδικήσουν μέχρι τέλους το πρωτάθλημα, αλλά φαίνεται να μην μπορούν.

Η ΑΕΛ τους έκανε νέα «ζημιά», αλλά περισσότερο πρέπει να κοιτάξουν τα του οίκου τους, γιατί δεν κατάφεραν να την νικήσουν. Παρότι έπαιζαν για μισή ώρα με παίχτη παραπάνω, δεν το εκμεταλλεύτηκαν.

Είναι προφανές ότι τα στραβά αποτελέσματα έχουν χαλάσει και την ψυχολογία των παιχτών. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Εμίλιο Ζελάγια, ο οποίος προχθές εξελίχθηκε σε μοιραίο παίχτη της ομάδας, αφού εκτός από το πέναλτι που έχασε, είχε κεφαλιά στο δοκάρια κι άλλη μια κλασική ευκαιρία στην επανάληψη.

Έχουμε επισημάνει πολλές φορές, κατά τις τελευταίες εβδομάδες, πόσο επηρεάζεται η συνοχή της ομάδας, τόσο από τις απουσίες σημαντικών παιχτών, αλλά και από το ότι άλλοι παίχτες που έπαιρναν την ομάδα στις πλάτες τους πέρσι, είναι σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση.

Ακόμα και μετά την ισοπαλία με την ΑΕΛ, η ήττα του ΑΠΟΕΛ από την ΑΕΚ στη Λάρνακα, τους άφησε μαθηματικά στην υπόθεση τίτλος. Ωστόσο, υπάρχει περίπτωση να κάνουν τρεις νίκες και πάλι να μην πάρουν το πρωτάθλημα.

Ακόμα κι αν πετύχουν το διπλό το μεθεπόμενο Σάββατο στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, θα πρέπει να κάμει ακόμα μια «γκέλα» η ομάδα του Τραμετσάνι για να έλθει στη Λεμεσό ο τίτλος. Επειδή μειονεκτούν οι κυανόλευκοι στα παιχνίδια με τους μόνιμους πρωταθλητές. Με την προϋπόθεση ότι θα… κερδίσει τα δυο τελευταία του παιχνίδι ο Απόλλωνας με ΑΕΚ και Νέα Σαλαμίνα.

Χθες ο Σωφρόνης Αυγουστή έβαλε τον Πέτρο Ψύχα βασικό. Όμως τον έκανε αλλαγή στο ημίχρονο. Δεν ήταν ο χειρότερος παίχτης, από τη μεσοεπιθετική γραμμή. Ο Φώτης Παπουλής βοήθησε με τις διεισδύσεις του. «Εξαφανισμένοι» για άλλο ένα ματς ήταν οι Σαρδινέρο και Σκέμπρι, τον πρώτο τον αντικατέστησε βάζοντας στη θέση του τον Φαουμπάλα. Ούτε ο Γάλλος επιθετικός έκανε κάτι ουσιαστικό. Προκάλεσε εντύπωση ότι ο Αυγουστή, επέλεξε να μην κάνει Τρίτη αλλαγή.

Στις τάξεις του κόσμου, είναι πολύ λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι η ομάδα μπορεί να κάμει την ανατροπή στο φινάλε της σεζόν. Η ίδια η ομάδα με τις προβληματικές της εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό, δεν δίδει το δικαίωμα στη μεγάλη πλειοψηφία των οπαδών, να διακατέχονται από αισθήματα αισιοδοξίας.

Xθες ο Μουσταφά Καραγιόλ έμεινε εκτός αποστολής. Ένιωσε ενοχλήσεις παραμονές του αγώνα. Από τους άλλους τραυματίες, ο μόνος που έχει αρκετές πιθανότητες να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ είναι ο Βαλεντίν Ρομπέρζ. Οι Χάμπος Κυριάκου, Εστεμπάν Σακέτι και Φακούντο Περέιρα, θα δουν το σημαντικό ματς του ΓΣΠ από την κερκίδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top