LIFESTYLE

TommyXMercedes-Benz: Μια συλλογή για τους άνδρες που έχουν πάθος με τη μόδα και τα γρήγορα αυτοκίνητα  

TommyXMercedes-Benz: Μια συλλογή για τους άνδρες που έχουν πάθος με τη μόδα και τα γρήγορα αυτοκίνητα  

 Όπως ακριβώς και ο δημιουργός της, Tommy Hilfiger  

Έχεις τρέλα με τα σπορ. Η ταχύτητα είναι το πάθος σου. Είσαι αθλητικός τύπος. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς ταυτόχρονα να είσαι κομψός και στιλάτος. Άλλωστε, ποια γυναίκα θα μπορούσε να αντισταθεί στη γοητεία ενός καλοντυμένου άνδρα, που έχει αδυναμία στα γρήγορα και πολυτελή αυτοκίνητα;  

Βασικός εκπρόσωπος αυτού του ακαταμάχητου συνδυασμού, είναι εδώ και χρόνια ο Tommy Hilfiger, ένας iconic designer που κατάφερε με μοναδική μαεστρία να «παντρέψει» δύο μεγάλες του αγάπες: τη μόδα και το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Η ιστορία του Tommy Hilfiger με την Formula One® ξεκίνησε με τη χορηγία της ομάδας της Lotus μεταξύ του 1991 και του 1994, ενώ το 1998 έγινε η πρώτη μάρκα σπόνσορας της Ferrari, με τον Αμερικανό σχεδιαστή να δημιουργεί τις στολές της ομάδας που φόρεσε μεταξύ άλλων πιλότων και ο θρυλικός Michael Schumacher. Από το 2018, ο Tommy Hilfiger είναι ο επίσημος Apparel Partner της Mercedes-AMG Petronas Motorsport, συνεχίζοντας την παράδοση στον αθλητισμό, την οποία έχει αγκαλιάσει από τότε που ίδρυσε το brand του. 

Μετά τη δεύτερη του συνεργασία με τον πέντε φορές πρωταθλητή της Formula One®, Lewis Hamilton και τη συλλογή TommyXLewis, ο Tommy Hilfiger λανσάρει τώρα την πρώτη ανδρική capsule collection TommyXMercedes-Benz για την Άνοιξη 2019, η οποία αναδεικνύει διαχρονικά στυλ με τεχνικές λεπτομέρειες και απευθύνεται στη νέα γενιά αγώνων ταχύτητας, αλλά και στους Tommy Hilfiger οπαδούς. «Ως λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού επί σειρά ετών, είναι πολύ όμορφο που ένωσα τις δυνάμεις μου με την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια της Formula One®, Mercedes-AMG Petronas Motorsport και μοιραζόμαστε το πάθος που έχουν τα brand μας για σύγχρονα σχέδια και καινοτομίες» δήλωσε ο Tommy Hilfiger.  

Η smart casual διάθεση βρίσκεται στο επίκεντρο της συλλογής TommyXMercedes-Benz και περιλαμβάνει διαχρονικά στυλ όπως chino παντελόνια, bomber jackets και τζιν, τα οποία έχουν εξελιχθεί με λειτουργικά στοιχεία, όπως τα climate control τελειώματα και τα ανθεκτικά νήματα. Στη χρωματική παλέτα πρωταγωνιστούν το φωτεινό κόκκινο, το λευκό και το μπλε, με λεπτομέρειες του γκρι και του μαύρου. Το polo t-shirt, ένα από τα πλέον κλασικά κομμάτια της ανδρικής γκαρνταρόμπας, δηλώνει δυναμικά το «παρών» του στη συλλογή, ενώ τα ανοιξιάτικα πουλόβερ συνδυάζονται με ντελικάτες βερμούδες και μοκασίνια, απογειώνοντας το preppy look που είναι μία από τις κυρίαρχες τάσεις της σεζόν. Η signature γραμμή του Tommy Hilfiger έχει επαναπροσδιοριστεί σε μια μινιμαλιστική προσέγγιση που εφαρμόζεται στα μεταλλικά φερμουάρ, σε μικρές λεπτομέρειες και στην επένδυση της κουκούλας, ενώ οι γραμμές σε έντονο μπλε προσθέτουν ένα απροσδόκητο twist στα κλασικά outerwear. Η συλλογή, κομψή και εκλεπτυσμένη, απευθύνεται στον σύγχρονο Tommy άνδρα. 


Η συλλογή TommyXMercedes-Benz για την Άνοιξη 2019 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top