ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Ντέρμπι τίτλου χωρίς Κάρτα Φιλάθλου, αλλά με κροτίδες (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΥΠΡΟΣ: Ντέρμπι τίτλου χωρίς Κάρτα Φιλάθλου, αλλά με κροτίδες (ΒΙΝΤΕΟ)

Ντέρμπι τίτλου έγινε την Κυριακή στο κοινοτικό γήπεδο Παρεκκλησιάς μεταξύ Απόλλων Ladies – Barcelona FA, όπου κέρδισε η ομάδα του Χριστάκη Χριστοφόρου με 2-1 και στέφθηκε πρωταθλήτρια.

Σε ένα πρωτάθλημα όπου δεν ισχύει η κάρτα φιλάθλου, είχαμε αρκετό κόσμο στην κερκίδα που… χωρίστηκε (μετά την εξάσκηση για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα του γυναικείου ποδοσφαίρου στη χώρα μας του 10% εισιτηρίων στη φιλοξενούμενη ομάδα).

Όπως συμφωνήθηκε και στη σύσκεψη, κάτι το οποίο έγινε και στην είσοδο του γηπέδου, υπήρξε έλεγχος όλων των φιλάθλων, καθώς και των αθλητικών συντακτών, κατά την είσοδο τους.

Εντούτοις, όπως θα προσέξετε και στα πιο κάτω βίντεο που εξασφάλισε το Themasports.com είχαν περάσει από φιλάθλους βεγγαλικά και κροτίδες στην κερκίδα όπου ήταν μερικοί οργανωμένοι φίλαθλοι της Απόλλων Ladies.

Πραγματικά είναι για να απορεί κανείς (ανεξαρτήτως το ποιες ομάδες αγωνίζονται, το ποιοι είναι οι φίλαθλοι στις κερκίδες), το πως γίνεται ο έλεγχος στην είσοδο και περνάνε αυτά τα αντικείμενα.  Όταν αναφερόμαστε σε έλεγχο ενοούμε έλεγχο όχι μόνο σωματικό, αλλά και γενικά στην γύρω περιοχή γηπέδων, όταν εμφανίζονται βεγγαλικά, κροτίδες και οτιδήποτε άλλο απαγορευτικό αντικείμενο στα γήπεδα σε εξέλιξη παιχνίδια…

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σε κουβέντα που έγινε μετά το πέρας του ντέρμπι, υπήρξε ο ισχυρισμός από άτομα της γηπεδούχου ομάδας καθώς και αστυνομικών, ότι αυτά τα αντικείμενα έπεφταν στο γήπεδο και προς τον πρώτο βοηθό διαιτητή, καθώς και παίκτριες δύο ομάδων που έκαναν ζέσταμα, από έξω από το γήπεδο από την πίσω πλευρά της κερκίδας.

Επίσης, από το γήπεδο δεν υπήρχαν σε λειτουργία τα μεγάγωνα και αν και ζήτησε ο διαιτητής από τον 4ο διαιτητή και τον γυμνασίαρχο να γίνουν ανακοινώσεις, προσπαθούσε μάταια στέλεχος της Απόλλων Ladies να μεταφέρει το μήνυμα για να σταματήσει η ρίψη κροτίδων στον κόσμο της πρωταθλήτριας ομάδας.

Δείτε τα βίντεο:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top