ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πολύ θα ήθελε να είχε ο Αυγουστή όλη αυτή την τύχη και… ρέντα κόουτς που πέρασε από τον ίδιο πάγκο

Πολύ θα ήθελε να είχε ο Αυγουστή όλη αυτή την τύχη και… ρέντα κόουτς που πέρασε από τον ίδιο πάγκο

Είναι γεγονός πως από την «κόλαση», βρέθηκε στον… παράδεισο το μεσημέρι της Κυριακής ο Κύπριος προπονητής, Χριστάκης Χριστοφόρου.

Από εκεί που έβλεπε την εξέλιξη του ντέρμπι γυναικών Απόλλων Ladies – Barcelona FA, με την πλάστιγγα να γέρνει στην αντίπαλο ομάδα που χαΐδευε το τρόπαιο της πρωταθλήτριας ομάδας, ήρθε η τελευταία φάση του αγώνα σε «νεκρό» χρόνο να φέρει τα κάτω – πάνω και να δώσει τη νίκη στις κυανόλευκες και συνάμα το πολυπόθητο πρωτάθλημα.

Υπάρχει η άποψη στο ευρύ φάσμα του ποδοσφαιρικού κοινού, ότι ο Χριστάκης Χριστοφόρου εδώ και χρόνια στον χώρο του ποδοσφαίρου έχει και την τύχη με το μέρας του.  Άμα σε θέλει η μπάλα σε θέλει, λέμε εμείς…

Τι να θυμηθεί κανείς με τον Χριστάκη Χριστοφόρου προπονητή σε ομάσα.  Τελικό πρωταθλήματος ανδρών Απόλλων – ΑΕΛ το 2013 με το χαμένο πέναλτι του Βοού και την κατάκτηση του τροπαίου στην παράταση, εκεί που αρκετοί θεωρούσαν την ΑΕΛ ως φαβορί.

Προκρίσεις μέσα από λεπτομέρειες, συγκυρίες, στο γκολ που λέμε, σε διάφορες φάσεις του Γιουρόπα Λιγκ στον πάγκο του Απόλλωνα όταν βρισκόταν στην ανδρική ομάδα ο Χρι – Χρι.

Εκτός από καλός προπονητής είναι και… τυχερός και θα συμφωνεί και ο ίδιος ο Χριστάκης Χριστοφόρου, αλλά και όλοι όσοι τον στηρίζουν εδώ και χρόνια.

Τέτοια τύχη δεν την έχει ο Αυγουστή στον πάγκο των κυανολεύκων της Λεμεσού.  Πολύ θα ήθελε ο Σωφρόνης Αυγουστή να πάρει κάτι από τον συνάδερφο του κόουτς.  Εάν είχε και την τύχη ο Απόλλωνας τα τελευταία χρόνια, σίγουρα θα μιλούσαμε για διαφορετικά πράγματα.  Χαμένος τελικός κυπέλλου, χαμένα πρωταθλήματα, με Αυγουστή στον πάγκο, μέσα από λεπτομέρειες, και με αρκετή ατυχία για τον προπονητή της ανδρικής ομάδας του Απόλλωνα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top