ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΙΡΟΣ: Άνω των 30 βαθμών Κελσίου η θερμοκρασία - Έρχεται αισθητή πτώση και βροχές

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΙΡΟΣ: Άνω των 30 βαθμών Κελσίου η θερμοκρασία - Έρχεται αισθητή πτώση και βροχές

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Την Δευτέρα (6/5), θα παρατηρούνται αρχικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις ωστόσο αργότερα ο καιρός αναμένεται να καταστεί στις περισσότερες περιοχές κυρίως αίθριος. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήματα, σταδιακή υποχώρηση της οποίας αναμένεται από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά μέτριοι, 4 Μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι και τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα στα προσήνεμα παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 28 στα δυτικά και βόρεια παράλια και γύρω στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

 Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ αλλά τοπικά μέτριοι και παροδικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα νότια και ανατολικά παράλια και μέχρι ταραγμένη, στα δυτικά και βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 17 στα δυτικά και βόρεια παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

 Την Τρίτη (7/5) και την Τετάρτη (8/5), ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές κυρίως ώρες θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις.

Την Πέμπτη (9/5), ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά αργότερα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά αλλά και σε κάποιες περιοχές του εσωτερικού, το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση την Τρίτη και την Τετάρτη και μη αξιόλογη μεταβολή την Πέμπτη, για να κυμανθεί τουλάχιστον στο εσωτερικό και στα ψηλότερα ορεινά πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE