Τι ετοιμάζει ο Ρίισε και γιατί ανυπομονεί;

Τι ετοιμάζει ο Ρίισε και γιατί ανυπομονεί;

Ο Ρίισε με δικό του γκολ οδήγησε τον ΑΠΟΕΛ στη νίκη απέναντι στην Ανόρθωση και στην επιστροφή στην κορυφή της βαθμολογίας.

Πάντως, ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ ανυπομονεί για κάτι. Ποιο είναι αυτό; Διαβάστε (μεταφρασμένο) τι έγραψε στο Facebook:

«Έχω λάβει εδώ και αρκετό καιρό ερωτήσεις σχετικά με το blogging και αν θα ξεκινήσω. Απάντησα, «είμαι για Blogging;». Αλλά το σκέφτηκε περισσότερο και μου αρέσει η ιδέα. Όταν έπαιζα στη Ρωμή είχα blog και αναγνώστες από 120 διαφορετικές χώρες. Είναι μια τέλεια ευκαιρία για εμένα να πω για τρόπο ζωής μου και θα πρέπει να το δοκιμάσετε. Θα ξεκινήσω ένα blog που θα επικεντρωθεί κυρίως στη ζωή μου ως ποδοσφαιριστής. Η άσκηση, η διατροφή, η αναφορά της μάχης, οι εμπειρίες μου σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου. Ασφαλώς, θα περιέχει και διάφορα πράγματα από την καθημερινή ζωή. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτό θα είναι ενδιαφέρον για τους αναγνώστες. Ελπίζω ο τρόπος μου να εμπνεύσει κάποιους και να ακολουθήσουν αυτό που ονειρεύονται. Θα ήθελα επίσης, να χρησιμοποιήσω το Blog μου για να επικοινωνώ με τους αναγνώστες. Δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσει».

Στέλιος Δημοσθένους 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE