Χαμόγελα στην ΑΕΚ - Τα νέα της προπόνησης

Χαμόγελα στην ΑΕΚ - Τα νέα της προπόνησης

Η χθεσινή νίκη επί της Ομόνοιας, σκόρπισε τον ενθουσιασμό στις τάξεις της ΑΕΚ.

Η ομάδα της Λάρνακας βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει στο γκολ που δέχθηκε και πανηγύρισε στο τέλος μια σπουδαία επιτυχία. Ακολουθεί το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, με το συγκρότημα του Τόμας Κρίστιανσεν να ψάχνει άλλη μια επιτυχία.

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε σήμερα με προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν στο χθεσινό ντέρμπι με την Ομόνοια και κανονική προπόνηση για όλους τους υπόλοιπους, χωρίς να υπάρχουν προβλήματα.

Για αύριο έχει παραχωρηθεί ρεπό, με την επιστροφή στις προπονήσεις να είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τετάρτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE