Best 11 Women 2018-19: Πως ψήφισαν οι ποδοσφαιρίστριες ανά ομάδα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Best 11 Women 2018-19: Πως ψήφισαν οι ποδοσφαιρίστριες ανά ομάδα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Όπως είχε ενημερώσει ο ΠΑ.Σ.Π., τα διάφορα σχετικά στατιστικά πίσω από την ανάδειξη των κορυφαίων ποδοσφαιριστών και ποδοσφαιριστριών στα βραβεία «PASP Best 11 Β’ Κατηγορίας, Γυναικείου και U19» της σεζόν 2018-19 θα ανακοινωθούν!

Αρχή γίνεται σήμερα με την ενδεκάδα του Γυναικείου ποδοσφαίρου. Θυμίζουμε ότι ο ΠΑ.Σ.Π. βράβευσε την κορυφαία ενδεκάδα του Γυναικείου Πρωταθλήματος 2018/19 όπως την ανέδειξαν μέσα από τη ψήφο τους οι ίδιες οι ποδοσφαιρίστριες.

Η κορυφαία!
Η Χριστιάνα Σολωμού ήταν η πρώτη σε ψήφους αφού είχε επιλεχθεί στην 11άδα από το 82% των αντιπάλων ποδοσφαιριστριών που ψήφισαν. Ήταν επίσης η μοναδική που έλαβε ψήφους από όλες τις υπόλοιπες 8 ομάδες του Πρωταθλήματος!

Οι επιλαχούσες!
Με την ακόλουθη σειρά οι Fatou Coulibaly, Σταυριάνα Αντωνίου, Λουκρητία Χρυσοστόμου, Ελένη Μάρκου, Κυριακή Κυνοσίδου και Ivana Taneva είναι οι 6 ποδοσφαιρίστριες που πλησίασαν περισσότερο στην κορυφαία ενδεκάδα έχοντας η κάθε μία κάτω από 10% συγκριτική διαφορά σε ψήφους.

Η δεύτερη τερματοφύλακας!
Η Γεωργία Κατσονούρη με 24% ήταν η αμέσως επόμενη τερματοφύλακας σε ψήφους μετά από τη Μαρία Ματθαίου που είχε ψηφιστεί περίπου από τις μισές αντιπάλους της (46%).

Δείτε στους ακόλουθους πίνακες με σειρά τις 11 πρώτες ποδοσφαιρίστριες σύμφωνα με τις ψήφους που πήραν από κάθε ομάδα:

Πηγή: pasp.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE