Ξεπερνά τα €80 εκατ. η επένδυση της Πετρολίνα – Οι φάσεις του σχεδίου στον Βασιλικό

Ξεπερνά τα €80 εκατ. η επένδυση της Πετρολίνα – Οι φάσεις του σχεδίου στον Βασιλικό

Μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις, που έχουν γίνει ποτέ από κυπριακή εταιρεία, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά οι δημοσιογράφοι, στη διάρκεια ξενάγησης τους, στις νέες εγκαταστάσεις πετρελαιοειδών Πετρολίνα στο νέο τερματικό καυσίμων στο Βασιλικό.

Με τη διορατικότητα και τον δυναμισμό που τη χαρακτηρίζει, η Πετρολίνα πρωτοπορεί και πάλι με τη μετακίνησή των εγκαταστάσεων της από την Λάρνακα, αφού είναι η πρώτη εταιρεία πετρελαιοειδών στην Κύπρο που επένδυσε σε υποδομές αποθήκευσης και διαχείρισης υγρών καυσίμων στο Βασιλικό.
 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Σε μια εποχή πολιτικής πόλωσης και κοινωνικής δυσαρέσκειας, τα κόμματα προετοιμάζονται ενόψει των βουλευτικών εκλογών, με πρώτο βήμα, την κατάρτιση των ψηφοδελτίων τους. Μια προσπάθεια καθόλου εύκολη, αφού σε αρκετές περιπτώσεις βρίσκουν κλειστές πόρτες ακόμα και από μέλη τους, τα οποία αρνούνται να μπουν στη διαδικασία των εκλογικής αναμέτρησης.