ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία ο Τσιτσιπάς – Πρόκριση στους «8»

Συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία ο Τσιτσιπάς – Πρόκριση στους «8»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία. Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε με 6-3, 6-4 επί του Φερνάντο Βερντάσκο και προκρίθηκε στον προημιτελικό του τουρνουά της Μαδρίτης.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο «Στεφ» προκρίνεται στα προημιτελικά ενός Masters 1000 και η πρώτη που τα καταφέρνει στο χώμα.

Στο πρώτο σετ ο Τσιτσιπάς έκανε γρήγορα το break και κατάφερε να προηγηθεί με 3-1. Ο Ισπανός προσπάθησε να απαντήσει με break back, αλλά δεν τα κατάφερε με τον Τσιτσιπά να κατακτά το πρώτο σετ με 6-3.

Ακόμα πιο εύκολα ήρθε η κατάκτηση του δεύτερου σετ για τον 20χρονο Έλληνα τενίστα. Ο «Στεφ» προηγήθηκε με 4-1, ο Βερντάνσκο μείωσε σε 4-2, όμως ο Τσιτσιπάς κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του σετ με 6-4 και μαζί στη νίκη.

Στον επόμενο γύρο ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Χούρκατς και Ζβέρεφ.

Πηγή: www.sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top