ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες – Νέα επιχείρηση

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες – Νέα επιχείρηση

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκαν οι έρευνες στην Κόκκινη λίμνη το Σάββατο 11/05 με την επιχείρηση να συνεχίζεται την Κυριακή 12/05.

Ολοκληρώθηκαν λίγο πριν τις 19.00 το βράδυ του Σαββάτου 11/05 οι έρευνες στις Κόκκινη λίμνη που αποσκοπούν τον εντοπισμό της 3ης βαλίτσας με τη σορό γυναίκας θύματος του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου, για να συνεχιστούν το πρωί της Κυριακής, καθώς δεν απέφεραν μέχρι τώρα το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.

Από το πρωί του Σαββάτου δύτες καταδύονται στο διάδρομο που χοροθετήθηκε στην Κόκκινη λίμνη και προσπαθούν κυρίως δια της αφής να εντοπίσουν την βαλίτσα, στην οποία όπως ομολόγησε ο 35χρονος τοποθέτησε τη σορό γυναίκας θύματός του και την πέταξε στη λίμνη δεμένη με τσιμεντομπλόκ.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των θυμάτων, επικεντρώνονται στην Κόκκινη λίμνη καθώς οι αρχές πιστεύουν ότι όντως υπάρχει η βαλίτσα και είναι θέμα χρόνου να εντοπιστεί.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Πάνω απ’ τη μέση του δύτη η λάσπη – Εν αναμονή απάντησης από τη Βρετανία

Ο διάδρομος χωροθετήθηκε με βάση τις υποδείξεις σκηνών από τον 35χρονο και τα σημεία στα οποία εντοπίστηκαν οι βαλίτσες με τα άλλα δύο θύματος του κατ΄ εξακολούθηση δολοφόνου.

Το Σάββατο δεν διενεργήθηκαν έρευνες στη λίμνη Μεμί καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα της ανάλυσης των ευρημάτων της σάρωσης του βυθού της λίμνης Μεμί με το σόναρ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Οριοθετήθηκε διάδρομος στο σημείο όπου εντοπίστηκε η βαλίτσα με τη σορό του παιδιού

Σε ό,τι αφορά την έρευνα στη λίμνη Μεμί, οι ελπίδες για εντοπισμό της σορού του παιδιού είναι πολύ πιο περιορισμένες σε σχέση με την τρίτη σορό που αναζητείται στην Κόκκινη λίμνη.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top