ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΠΕ: Στη φυλακή για 9 χρόνια ο Καλογερίδης

ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΠΕ: Στη φυλακή για 9 χρόνια ο Καλογερίδης

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λεμεσού καταδίκασε την Παρασκευή (12/4) σε 9 χρόνια φυλάκισης τον Χαράλαμπο Καλογερίδη για την ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα της Συνεργατικής στη Λεμεσό.

Ποινή φυλάκισης 9 ετών επέβαλε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λεμεσού στον Χαράλαμπο Καλογερίδη, για την ένοπλη ληστεία υποκαταστήματος στης πρώην Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας.

Το έγκλημα διαπράχθηκε στις 6 Μαρτίου σε υποκατάστημα της πρώην ΣΚΤ στον Άγιο Αθανάσιο.

Να σημειώσουμε πως ο Καλογερίδης έφτασε το πρωί της Παρασκεύης 12/4 στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λεμεσού υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Καλογερίδης, βρίσκεται στις Κεντρικές Φυλακές, μετά την σύλληψη του στις 3 Ιουνίου σε διαμέρισμα στη Λάρνακα, μετά από συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας. Ο φερόμενος συνεργάτης του, Χάρης Σαρίδης, συνελήφθη στην Κρήτη στις 26 Ιουλίου και εκτίει ποινή φυλάκισης, που του είχε επιβληθεί προηγουμένως από ελληνικό δικαστήριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE