ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχόλιο με νόημα από Γεωργίου για Καίτη: «Η μόνη τους έγνοια είναι να συσπειρώσουν τον ΔΗΣΥ τώρα που φυλλοροεί»

Σχόλιο με νόημα από Γεωργίου για Καίτη: «Η μόνη τους έγνοια είναι να συσπειρώσουν τον ΔΗΣΥ τώρα που φυλλοροεί»

Αμφισβητεί την… αγνότητα των προθέσεων της Καίτης Κληρίδου ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Λάρνακας και υποψήφιος ευρωβουλευτής, Γιώργος Γεωργίου.

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση της θυγατέρας  του ιδρυτή του ΔΗΣΥ Γλαύκου Κληρίδη για τον υποψήφιο του ΑΚΕΛ Νιαζί Κιζίλγιουρεκ, την αποδίδει σε συνειδητή προσπάθεια συσπείρωσης του κυβερνώντος κόμματος.

«Από την ακροδεξιά στην άκρατη νεοφιλελεύθερη δεξιά... Ο Γρίβας και το σαρκίο του, μας λεει η Σύρου. Η Κληριδική σχολή, μας λέει η Καίτη» σημειώνει ο κ. Γεωργίου, ενώ σε άλλο σημείο προσθέτει: «Αγαπούν και στηρίζουν, η κάθε μια με τον τρόπο της, τον ΔΗ.ΣΥ. Η μόνη τους έγνοια είναι να τον συσπειρώσουν τώρα που φυλλοροεί».

 

Παραθέτουμε αυτούσιο το σχόλιο του Γεωργίου στον λογαριασμό του στο facebook:

«Από τη Σύρου στην Καίτη...

Από την ακροδεξιά στην άκρατη νεοφιλελεύθερη δεξιά... Ο Γρίβας και το σαρκίο του, μας λεει η Σύρου. Η Κληριδική σχολή, μας λέει η Καίτη.

Ποια είναι;

Το ΑΝΑΝ ή οι S300 και το ενεργό ηφαίστειο;

Ο ΔΗΣΥ με τις δύο ψυχές και τα χίλια προσωπεία .

Καμιά τους εκδοχή δεν αγαπά και δεν στηρίζει αλλά ούτε και στοχεύει κανένα από τους υποψήφιους του ΑΚΕΛ. Εκείνο που στοχεύουν είναι το ΑΚΕΛ και την Αριστερά.

Αγαπούν και στηρίζουν, η κάθε μια με τον τρόπο της, τον ΔΗ.ΣΥ. Η μόνη τους έγνοια είναι να τον συσπειρώσουν τώρα που φυλλοροεί.

Εξάλλου δεν χρειαζόμαστε τα στελέχη του Συναγερμού να μας κρίνουν.

Μοναδικός κριτής μας ο αγνός κόσμος της Αριστεράς.

Αυτός που γνωρίζει στο πετσί του και τον πατριωτισμό μας και την πορεία μας και την ιστορία μας και τη στήριξή μας σε όσους έχουν ανάγκη...

Είναι γνωστά τα επικοινωνιακά τερτίπια της Πινδάρου. Φτάνει πια... Κανένα δεν πείθουν.

Τους απαντάμε αποφασιστικά με την ψήφο μας...».

 

Θυμίζουμε πως σε γραπτή της δήλωσή η Καίτη Κληρίδου ξεκαθάρισε ότι διαφωνεί με τις τοποθετήσεις που γίνονται τελευταίως για την υποψηφιότητα Κιζίλγιουρεκ.

Η κυρία Κληρίδη, αναφέρει πως οι θέσεις τόσο της Προεδρίας, όσο και του ΔΗΣΥ, την βρίσκουν εντελώς αντίθετη και έτσι διαχωρίζει τη θέση της από τις δηλώσεις του «του Προέδρου, του Εκπροσώπου Τύπου και όσον έχουν εκφραστεί εκ μέρους του ΔΗΣΥ».

Παράλληλα, αναφέρει πως «Ο πατριωτισμός του κυρίου Kizilyurek και η αγάπη του για ολόκληρη την Κύπρο δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από όσους έχουν διαβάσει τα βιβλία του. Αν εκλεγεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα τοποθετηθεί προς όφελος όλων των Κυπρίων, με αντίληψή των ευαισθησιών και των δυο κοινοτήτων, όπως θα έπρεπε να κάνει ο καθένας από μας που επιθυμεί την επανένωση αυτού του τόπου».

Συνεχίζοντας η Καίτη Κληρίδη, υπενθυμίζει ένα «μακροσκελή διάλογο που έκανε με τον Γλαύκο Κληρίδη πάνω στο θέμα αυτό, έχει δημοσιευτεί σε βιβλίο με τον τίτλο «Η Πορεία μιας Χώρας.» Το συστήνω σε όσους ισχυρίζονται ότι δεν ξέρουν τις θέσεις του κυρίου Kizilyurek».

Η κόρη του Γλαύκου Κληρίδη, τονίζει πως εάν ο «κύριος Kizilyurek ήταν ανεξάρτητος υποψήφιος θα τον ψήφιζα κι’ εγώ η ίδια. Δεν μπορώ όμως να δώσω την ψήφο μου στο ΑΚΕΛ, το κόμμα που το 2004 θυσίασε την λύση «ψηφίζοντας όχι για να τσιμεντώσει το ναι» και για να μείνει στην εξουσία με τον Τάσο Παπαδόπουλο».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top