EUROVISION 2019: Έπεσε από την δεύτερη θέση στα στοιχήματα ημιτελικού η Κύπρος

EUROVISION 2019: Έπεσε από την δεύτερη θέση στα στοιχήματα ημιτελικού η Κύπρος

Από την δεύτερη στην τρίτη θέση βρέθηκε η Κύπρος με το τραγούδι 'Replay' στα στοιχήματα του πρώτου ημιτελικού που θα διεξαχθεί το βράδυ της Τρίτης (14/05). 

Ένα βήμα πριν τον πρώτο ημιτελικό και η Κύπρος όλο και πέφτει στην κατάταξη των στοιχημάτων, χωρίς ωστόσο να πτοείται η κυπριακή αποστολή.  

Παρά τα στοιχήματα και τις προβλέψεις η Τάμτα έχει κλέψει τις εντυπώσεις στον διαγωνισμό τόσο με την εμφάνιση της όσο και με τρόπο που επικοινωνεί με τα ξένα μέσα.  

Όλη η Κύπρος και η Ελλάδα αναμένει να απολαύσει τις εκπροσώπους επί σκηνής. με την Τάμτα να κάνει ποδαρικό στην έναρξη του διαγωνισμού στο Τελ Αβίβ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE