ΚΥΠΡΟΣ

Πότε ξεκινά η πράσινη προπώληση για το ντέρμπι των αιωνίων

Πότε ξεκινά η πράσινη προπώληση για το ντέρμπι των αιωνίων

Αρχίζει σήμερα η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, που θα διεξαχθεί στο στάδιο ΓΣΠ, το Σάββατο, 14 Μαρτίου 2015, στις 16:00, στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Από σήμερα (10/03) το πρωί εισιτήρια θα διατίθενται μέσω του Online Ticketing, ενώ από το απόγευμα εισιτήρια θα υπάρχουν στα εκδοτήρια "ΟΜΟΝΟΙΑ - PrimeTel", όπως και στα υπόλοιπα σημεία πώλησης στις επαρχίες.

Εισιτήρια Δυτικής Κερκίδας

Λόγω του περιορισμένου αριθμού διαθέσιμων θέσεων στη Δυτική κερκίδα, δεν θα εκδίδονται μαθητικά και παιδικά εισιτήρια αγώνα για τη συγκεκριμένη κερκίδα, παρά μόνο εισιτήρια διαρκείας όλων των ειδών. Συνεπώς, για τη Δυτική κερκίδα υπάρχουν διαθέσιμα μόνο κανονικά εισιτήρια.

Είσοδος για παιδικά εισιτήρια αγώνα ή παιδικά εισιτήρια διαρκείας

Για σκοπούς καλύτερου ελέγχου των παιδικών εισιτηρίων, τα παιδικά εισιτήρια της Ανατολικής και της Βόρειας κερκίδας, θα δίνονται δωρεάν από την θύρα Α4 και Β4 αντίστοιχα. Επίσης, όλα τα παιδικά εισιτήριά διαρκείας θα εισέρχονται, στη Δυτική (κάτω διάζωμα) από τη Θύρα Δ4, στη Δυτική (πάνω διάζωμα) από τη Θύρα Δ6Α, στην Ανατολική από τη Θύρα Α4 και στην Βόρεια από την Θύρα Β4.

Εισιτήρια μέσω του Online Ticketing

Μέσω του Online Ticketing, οι φίλοι της ομάδας μας έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τη θέση από την οποία θα παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Οι θέσεις των διαθέσιμων εισιτηρίων μέσω του Online Ticketing

•    Δ2-Δ5: 103, 110, 209 (ΚΑΝΟΝΙΚΟ)

•    Δ1+Δ6: 309, 403, 405 (ΚΑΝΟΝΙΚΟ)

•    Α1-Α4: 127, 128, 129, 130, 222, 224, 225 (ΚΑΝΟΝΙΚΟ, ΜΑΘΗΤΙΚΟ)

•    Β1-Β4: 117, 212, 215 (ΚΑΝΟΝΙΚΟ, ΜΑΘΗΤΙΚΟ)

Τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων είναι τα ακόλουθα:

· Εκδοτήρια «ΟΜΟΝΟΙΑ - PrimeTel» (Τρίτη 15:00 – 18:30, Πέμπτη και Παρασκευή 09:00-13:00 και 15:00-18:30, Τέταρτη 09:00–14:00 και Σάββατο από τις 09:00 – 14:00)

· ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού Σύλλογος Πρόοδος (Τρίτη μέχρι Παρασκευή 17:00–20:00)

· ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας (Τρίτη μέχρι Παρασκευή από τις 17:00–20:00)

· ΣΥ.ΦΙ Πάφου (Τρίτη μέχρι Πέμπτη από τις 16:00-20:00)

· Από το Οίκημα του Σωματείου (Τρίτη μέχρι Παρασκευή 10:00–21:00)

· Online Ticketing (από τις 10/03 η ώρα 12:00 μέχρι και τις 14/03 η ώρα 09:00)

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:

•    Κανονικό: 15 ευρώ

•    Μαθητικό: 10 ευρώ

•    Παιδικό: Τα παιδικά εισιτήρια θα διατίθενται δωρεάν στην είσοδο της Ανατολικής και της Βόρειας κερκίδας, σε παιδιά κάτω των 12 χρόνων.

Διευκρίνιση

Το Σωματείο μας ενημερώνει πως έχει προεκδοθεί η προβλεπόμενη αναλογία κανονικών και μαθητικών εισιτηρίων.

Λόγω της αυξημένης ζήτησης που αναμένεται πως θα υπάρξει για τα εισιτήρια του αγώνα, είναι πιθανό το ενδεχόμενο τα μαθητικά εισιτήρια να εξαντληθούν ή να μην υπάρξουν επαρκείς ποσότητες στα ταμεία του σταδίου, την ημέρα του αγώνα.

Οι φίλοι της ομάδας μας που συγκαταλέγονται ηλικιακά στην κατηγορία των μαθητικών εισιτηρίων, καλούνται όπως έγκαιρα προαγοράσουν το εισιτήριό τους από τα κατά τόπους σημεία πώλησης ή μέσω του Online Ticketing.

Επίσης, για να αποφευχθεί αχρείαστη ταλαιπωρία στα εκδοτήρια του σταδίου, την ημέρα του αγώνα, θα ήταν καλό όσοι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχουν τη δυνατότητα, να προαγοράσουν το εισιτήριό τους.

www.tothemaonline.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top