ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Μεγάλος facebook διαγωνισμός STR8 με…πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Μεγάλος facebook διαγωνισμός STR8 με…πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Το STR8 κάνει ένα μεγάλο βήμα μπροστά και έρχεται σε μια νέα εποχή. Μια εποχή όπου η κομψότητα συναντά την δύναμη και την αρρενωπότητα και είναι εκλεπτυσμένη. Το νέο motto της μάρκας ορίζει τον δρόμο: Go For Great!

Γι αυτό Go For Great και λάβε συμμετοχή στον μεγάλο facebook διαγωνισμό με την νέα σειρά STR8 Performance με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!
Η ζωή είναι γεμάτη με στιγμές που προκαλούν εφίδρωση. Με τη νέα σειρά STR8 Performance μπορείς να τις αντιμετωπίσεις και να κερδίσεις πλούσια δώρα. Διάλεξε ποια προϊόντα STR8 Performance σου ταιριάζουν, αγόρασε τα και στείλε μας την απόδειξη στο messenger της σελίδας facebook STR8 Cyprus.
Όσο περισσότερα προϊόντα αγοράσεις τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να είσαι ο μεγάλος νικητής και να κερδίσεις μια φανέλα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, στα χρώματα των Milwaukee Bucks! Ωστόσο τα δώρα δεν σταματούν εκεί: μπορείς να κερδίσεις μπάλες basket Molden και ΝΒΑ 2Κ19 για το PS4, καθώς και προϊόντα STR8 Performance!

O διαγωνισμός θα διαρκέσει από 2/5 έως 15/6. Καλή επιτυχία! #STR8_Contest #GiannisAntetokounmpo #LifeIsSweatyNotYou

Το STR8 πρωταγωνιστεί στην ανδρική περιποίηση με νέα hero products με την υπογραφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Η πολυαναμενόμενη νέα σειρά Performance έρχεται για να αλλάξει τους κανόνες των καθημερινών προπονήσεων των ανδρών που ζουν και γυμνάζονται στο max. Διαθέσιμη σε 3 διαφορετικά variants*, περιλαμβάνει φιλικά προς το δέρμα αποσμητικά καθώς και shower gels που, χάρη στα συστατικά τους, προσφέρουν την πιο αποτελεσματική προστασία.
Το αντι-ιδρωτικό spray προσφέρει μέχρι και 72 ώρες απόλυτης προστασίας ενώ τα αποσμητικά roll-on και stick συμπληρώνουν ιδανικά την συλλογή καθώς δρουν ενάντια στον ιδρώτα με αποτελεσματικότητα και διάρκεια.


Τα 3-σε-1 shower gels προσφέρουν βαθύ καθαρισμό για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά ενώ έχουν αποσμητική δράση που χαρίζει μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί μέχρι και 12 ώρες!


Αφήστε το STR8 να σας εμπνεύσει να ακολουθήσετε τα όνειρά σας, χωρίς δισταγμό, να στοχεύσετε ψηλά και να φτάσετε στο δικό σας μεγαλείο. Go For Great!
Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας https://str8fragrances.com/ και στην σελίδα μας στο facebook STR8Cyprus.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top