ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Έκκληση βοήθειας για τον 15χρονο Αντρέα - ‘Πρέπει να μεταβούμε άμεσα στο Ισραήλ’ αναφέρει η μητέρα του στο ThemaOnline

ΚΥΠΡΟΣ: Έκκληση βοήθειας για τον 15χρονο Αντρέα - ‘Πρέπει να μεταβούμε άμεσα στο Ισραήλ’ αναφέρει η μητέρα του στο ThemaOnline

Ο 15χρονος Ανδρέας από την Αυγόρου και η οικογένεια του χρειάζονται την βοήθεια και την στήριξη όλων μας.  

Η μητέρα του Ανδρέα, κα. Μαρία Βασιλείου, μιλώντας στο ThemaOnline μας ενημέρωσε τα όσα βιώνει η οικογένεια τους. Ο Ανδρέας γεννήθηκε με σύνδρομο Down και όπως μας εξήγησε η κα. Μαρία, προκλήθηκαν στο παιδί της, πολλά καρδιακά προβλήματα.

Μόλις 8 μηνών βρέφος, ο Ανδρέας είχε μεταβεί για πρώτη φορά στο Ισραήλ, σε μία επέμβαση ζωής και θανάτου, όπως μας ανέφερε η μητέρα του, που αφορούσε καρδιακή δυσμορφία, γνωστή ως τετραλογία fallot.  

Οι γιατροί εξήγησαν στους γονείς του Ανδρέα ότι σε 15 χρόνια θα χρειαστεί ακόμη μια επέμβαση για το πρόβλημα στενής πνευμονικής αρτηρίας που αντιμετωπίζει. Τα 15 χρόνια πέρασαν και η οικογένεια χρειάζεται οικονομική στήριξη για να μπορέσουν να μεταβούν στο Ισραήλ για την επέμβαση.  

Ο Ανδρέας είναι ο μοναχογιός μιας πολύτεκνης οικογένειας και έχει ακόμη τέσσερις αδελφές. 

Όσοι ενδιαφερόμενοι θα ήθελαν να βοηθήσουν την οικογένεια μπορούν να επικοινωνήσουν με την κυρία Μαρία Βασιλείου  στο 00357-97715019. Η ίδια μας ενημέρωσε ότι την Δευτέρα (18/05) θα ανοιχτεί τραπεζικός λογαριασμός το IBAN του οποίου θα δημοσιεύσουμε μόλις γίνουν τα απαιτούμενα διαδικαστικά. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top