ΚΥΠΡΟΣ: Κατασχέθηκαν 68 χιλιάδες δολάρια Αμερικής- Τι εντοπίστηκε στους ελέγχους

ΚΥΠΡΟΣ: Κατασχέθηκαν 68 χιλιάδες δολάρια Αμερικής- Τι εντοπίστηκε στους ελέγχους

To Τμήμα Τελωνείων ανακοίνωσε ότι από την 1η μέχρι τις 15 Απριλίου κατάσχεσε 12.320 τεμάχια τσιγάρα, 40.320 γραμμάρια καπνού (για στριφτό τσιγάρο και για ναργιλέ), 4.683 τεμάχια χάπια, η εισαγωγή των οποίων στη Κύπρο απαγορεύεται, 244 τεμάχια που παραβιάζουν Δικαιώματα Διανοητικής Ιδιοκτησίας, 20 λίτρα πετρελαίου και $68.600 (εξήντα οκτώ χιλιάδες εξακόσια Δολάρια Αμερικής).

  
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξεδόθη από το Τμήμα οι πλείστες των πιο πάνω υποθέσεων έχουν τύχει εξώδικης διευθέτησης με την καταβολή συνολικού χρηματικού ποσού ύψους €12.964.
 
Περαιτέρω το Τμήμα αναφέρει ότι κατά την υπό αναφορά περίοδο, ελέγχθηκαν 157 οχήματα, για εντοπισμό παράνομης χρήσης αφορολόγητου χρωματισμένου πετρελαίου και από τους ελέγχους, διαπιστώθηκε ότι τέσσερα (4) οχήματα χρησιμοποιούσαν παράνομα βιομηχανικό πετρέλαιο και κατασχέθηκαν.

Οι υποθέσεις αυτές διευθετήθηκαν εξώδικα, με την είσπραξη συνολικά, του χρηματικού ποσού των €3.500 ευρώ και τα οχήματα επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η σκληρή απάντηση Χριστοδουλίδη στον Ερντογάν, από το βήμα του ΟΗΕ: Η Ευθύνη απέναντι στην κατοχή και η υποκρισία απέναντι στη σιωπή

Η σκληρή απάντηση Χριστοδουλίδη στον Ερντογάν, από το βήμα του ΟΗΕ: Η Ευθύνη απέναντι στην κατοχή και η υποκρισία απέναντι στη σιωπή

Η ομιλία του Προέδρου Χριστοδουλίδη, από το βήμα της 80ής Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, δεν ήταν απλώς μια τοποθέτηση αρχών για το Κυπριακό. Ήταν μια μετωπική επίθεση κατά της υποκρισίας, όχι μόνο της Τουρκίας, αλλά και του ίδιου του ΟΗΕ, που εδώ και χρόνια σιωπά, ανέχεται ή “ακούει” χωρίς να αντιδρά απέναντι στη διχοτομική ρητορική της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE