ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρωταθλητής Κύπρου Κωπηλασίας Νεοσύστατο Σωματείο! (ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ)

Πρωταθλητής Κύπρου Κωπηλασίας Νεοσύστατο Σωματείο! (ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ)

Ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαΐου το Β’ και τελευταίο σκέλος του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας και νέος πρωταθλητής κωπηλασίας για το 2019 είναι πλέον το Σωματείο Περικλής Δημητρίου με το νεοσύστατο του τμήμα κωπηλασίας Limassol Rowing Centre το οποίο πανηγυρίζει επάξια την κατάκτηση του πρωταθλήματος! Κατάφερε να κερδίσει και τα 2 σκέλη του πρωταθλήματος που έγιναν στον υδατοφράκτη Κούρη και να αναδειχθεί πανάξια πρωταθλητής παρόλο το σύντομο χρονικό διάστημα ζωής του αφού ιδρύθηκε μόλις τον Νιόβρη του 2018!

Με συμμετοχή πέραν των 100 αθλητών από 6 διαφορετικούς ομίλους και σωματεία ξεχώρισε γρήγορα με την πολυπληθέστερη και πιο έτοιμη ομάδα και πήρε κεφάλι από το πρώτο σκέλος ολοκληρώνοντας το πρωτάθλημα με 12χρυσά 15ασημένια και 13 χάλκινα (σύνολο 40) δηλαδή σάρωσε τα μισά (!) μετάλλια όλων των αγώνων (σύνολο 79). Αρκετοί από τους αγώνες ήταν συναρπαστικοί και πολλές θέσεις κρίθηκαν στο νήμα. Στους αγώνες έλαβαν μέρος όλες οι ηλικίες και κατηγορίες αθλητών. Στο πρώτο σκέλος έήταν οι έφηβοι/νεάνιδες και άνδρες/γυναίκες και στο πρόσφατο δεύτερο μέρος οι μικρές ηλικίες παίδες/κορασίδες και παμπαίδες/παγκορασίδες οι οποίοι πραγματικά εξέπληξαν και το μέλλον τους ανήκει.

Η επιτυχία του Σωματείου Περικλής Δημητρίου είναι πολύ σημαντική, για αυτό όλοι οι συντελεστές νοιώθουν δικαιωμένοι και περήφανοι αφού με ομοψυχία και υπερπροσπάθεια όλους αυτούς τους μήνες κατάφεραν να στήσουν την καλύτερη ομάδα κωπηλασίας στην Κύπρο! Ιδιαίτερη μνεία, πέραν φυσικά των αθλητών αλλά και των γονιών (ειδικά στις μικρές ηλικίες) αξίζουν ασφαλώς στους 2 καταξιωμένους προπονητές Αριστοτέλη Ιωάννου και Ανθούλα Νέστωρος.

Το Σωματείο Περικλής Δημητρίου με 32 χρόνια πολυδιάστατης προσφοράς συγχαίρει όλους τους συντελεστές αυτής της υπερπροσπάθειας και εύχεται καλή συνέχεια.

Σωματείο Περικλής Δημητρίου
Τμήμα Κωπηλασίας Limassol Rowing Centre

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Η Κύπρος εισέρχεται και επίσημα πλέον στην προεκλογική εκστρατεία για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top