ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχόλιο ημιχρόνου: Το ανέτρεψε μόνος του ο Κουλς!

Σχόλιο ημιχρόνου: Το ανέτρεψε μόνος του ο Κουλς!

Η Πάφος προηγείται της Δόξας με 2-1 στο ημίχρονο της αναμέτρησης για την 7η αγωνισιτκή των πλέι – οφ. Η ομάδα του Λούκα Χατζηλούκα άνοιξε το σκορ με τον Παπαφώτη στο 16′, όμως ο Κουλς… γύρισε το παιχνίδι… μόνος του με δύο προσωπικά τέρματα (18′), (29′).

Το πρώτο 10λεπτο του αγώνα είχε αναγνωριστικό χαρακτήρα με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να ψάξουν χώρους, με την στρατηγική ωστόσο να… κερδίζει.

Μετά από αυτό άρχισε να… ξεφεύγει ο ρυθμός του αγώνα! Στο 16′ όμως σε μια… ανύποπτη φάση έπειτα από κόρνερ ο Παπαφώτης εκτός περιοχής έκανε το κοντρόλ και έπιασε με τη μία το σουτ με την μπάλα να καταλήγει στα δίκτυα του Μολ ανοίγοντας με ένα εξαιρετικό τρόπο το σκορ.

Όμως η Πάφος είχε άμεση απάντηση με τον Κουλς δύο λεπτά αργότερα! Ο Ανγκούλο εκτέλεσε το κόρνερ με τον Βέλγο να πετάγεται πιο ψηλά από όλους και να ισοφαρίζει στο 18′.

Η ομάδα του Ζέλικο Κόπιτς συνέχισε να πιέζει και ξανά ο Κουλς στο 29′ έμεινε ξεχασμένος στο δεύτερο δοκάρι της περιοχής της Δόξας, έκανε το κοντρόλ και με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Γκρεμσλ, ανατρέποντας το παιχνίδι… μόνος του!

Οι φιλοξενούμενοι μπορούσαν να ισοφαρίσουν στο 33′ ωστόσο η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι έπειτα από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μιτρεά. Έτσι, το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος του α’ μέρους.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top