ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πουλάει…τρέλα η Φούλαμ, πήρε βαθμό στις καθυστερήσεις η Λέστερ! (AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Πουλάει…τρέλα η Φούλαμ, πήρε βαθμό στις καθυστερήσεις η Λέστερ! (AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Έπρεπε να υποβιβαστεί η Φούλαμ για να βρει το δρόμο προς τις νίκες! Δεύτερη συνεχόμενη για το συγκρότημα του Σκοτ Πάρκερ, το οποίο επικράτησε εκτός έδρας της Μπόρνμουθ με σκορ 1-0. Ισόπαλο 2-2 στις καθυστερήσεις του Ολυμπιακού Σταδίου απέσπασε η Λέστερ απέναντι στη Γουέστ Χαμ. Με σκορ 2-1 επικράτησε η Γουότφορντ της Χάντερσφιλντ, χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το Γουλβς-Μπράιτον.

Γουέστ Χαμ-Λέστερ 2-2

Ο Μπερνάρντο Σίλβα χάρισε το βραβείο του MVP στον Φόντεν! (video)
Η Γουέστ Χαμ δεν ηττήθηκε μετά από τρεις συνεχόμενα ματς πρωταθλήματος αλλά η νίκη δεν ήρθε χάρις σε τέρμα που σημείωσε για τη Λέστερ ο Μπαρνς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων! Η ομάδα του Πελεγκρίνι προηγήθηκε με κεφαλιά του Μικαΐλ Αντόνιο στο 37ο λεπτό, οι «αλεπούδες» ισοφάρισαν με προβολή του Βάρντι στο 67’ και ο Λούκας Πέρεθ έδωσε στους γηπεδούχους προσωρινό προβάδισμα στο 82ο λεπτό.

Γουλβς-Μπράιτον 0-0

Το πρώτο της εκτός έδρας «clean sheet» μετά από 11 ανεπιτυχείς εξορμήσεις κατέγραψε η Μπράιτον, η οποία απέσπασε σημαντικό βαθμό στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού στην Τσάμπιονσιπ. Οι «γλάροι» βρίσκονται τη δεδομένη χρονική στιγμή στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη.

Μπόρνμουθ-Φούλαμ 0-1

Back-to-Back νίκες για πρώτη φορά μετά τον Απρίλιο του 2014 καταγράφει η Φούλαμ στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ με το σημερινό αποτέλεσμα. Ο Μίτροβιτς με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 53ο λεπτό το μοναδικό γκολ της συνάντησης.

Χάντερσφιλντ-Γουότφορντ 1-2

Δύο γκολ του Ζεράρ Ντεολοφέου (5’, 80’) αρκούσαν στις «σφήκες» για να φύγουν με το διπλό από το «Kriklees». Η Χάντερσφιλντ μείωσε με τον Άχερνι-Γκραντ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων αλλά ο Γιαν Σίβερτ δεν κατάφερε να αποφύγει τη 12η ήττα του στα 13 ματς που καθοδηγεί το σύλλογο από την ημέρα που αντικατέστησε τον Ντέιβιντ Βάγκνερ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Γουέστ Χαμ-Λέστερ 2-2

Γουλβς-Μπράιτον 0-0

Μπόρνμουθ-Φούλαμ 0-1

Χάντερσφιλντ-Γουότφορντ 1-2

Πηγή: England365.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top