ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΞΕΣΠΑΣΕ ο Μπέιλ – Τι δήλωσε

ΞΕΣΠΑΣΕ ο Μπέιλ – Τι δήλωσε

Ο Γκάρεθ Μπέιλ ξέσπασε κατά τη ζωή που κάνουν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές λίγες μέρες μετά το τελευταίο του παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκάρεθ Μπέιλ για τη ζωή που κάνουν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές:

«Οι ποδοσφαιριστές είμαστε ρομπότ και χάνουμε τον έλεγχο της ζωής μας στην αναζήτηση της επιτυχίας. Μας λένε πότε θα κοιμηθούμε, τι ώρα θα φάμε και πότε θα μπορέσουμε να μιλήσουμε με τον προπονητή. Δεν μπορείς να επιλέξεις τι θα κάνεις και πότε θα το κάνεις.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι εάν το δεις από την αντίθετη πλευρά, η καριέρα σου μπορεί να είναι τόσο μικρή, ώστε να αξίζει τις θυσίες. Οταν είσαι μικρός, σε νοιάζει μόνο να το απολαύσεις. Οταν όμως φτάνεις στην κορυφή, τότε οι υποχρεώσεις διώχνουν για πάντα εκείνο το συναίσθημα της ανεμελιάς».

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top