ΚΥΠΡΟΣ

Παρασκευά: «Υπάρχει κατανόηση από όλους»

Παρασκευά: «Υπάρχει κατανόηση από όλους»

Για τη χθεσινή σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της ΚΟΠ και την πρόταση για αύξηση των ομάδων σε 14 μίλησε στο Super Sport ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας Ανδρέας Παρασκευά.

Για όσα λέχθηκαν στη χθεσινή σύσκεψη είπε:

 «Καταθέσαμε τη δική μας θέση είναι, θέσαμε τα επιχειρήματα μας και το πιο λογικό είναι ότι ενώ η κοινωνία έχει ταρακουνηθεί το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να μείνει αλώβητο. Θέλουμε να αυξηθούν οι ομάδες για να πέσουν οι  προϋπολογισμοί. Όλα τα σωματεία έχουν μειωμένα έσοδα, τα μικρομεσαία σωματεία έχασαν χιλιάδες εισπράξεις από τα εισιτήρια. Αναγνωρίζουμε τις ευαισθησίες κάποιων σωματείων για να έχουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όμως πρέπει να αυτοί να κατανοήσουν και τις δικές μας ανησυχίες και να τις κατανοούν. Θα συναντηθούμε ξανά για να δούμε πως προχωράμε.

Για το ποιος πήρε την πρωτοβουλία για συνάντηση του προέδρου της ΚΟΠ μόνο με τα μικρομεσαία σωματεία:

«Ήταν μια πρόταση του προέδρου της ΚΟΠ που θέλησε να δει ξεχωριστά τις ομάδες που έκαναν την πρόταση για αύξηση των ομάδων».

Για τις πληροφορίες ότι τα σωματεία ήταν κάθετα εναντίον αύξησης είναι το ΑΠΟΕΛ, ο Απόλλωνας και ΑΕΛ και ότι η Ομόνοια και η Ανόρθωση μπορεί να δουν διαφορετικά τα πράγματα:

«Από όλα τα μεγάλα σωματεία υπάρχει κατανόηση όμως διατηρούν ενστάσεις για το θέμα ανταγωνισμού του πρωταθλήματος. Είναι γεγονός ότι το κάθε σωματείο αντικρίζει τα πράγματα με το δικό του φακό όμως κανένα σωματείο δεν θέλει να βρεθεί προς του φάσματος του κλεισίματος σωματείων . Το ποδόσφαιρο χρειάζεται όλα τα σωματεία».

Για τη νέα σύσκεψη που θα γίνει:

«Το θέμα πρέπει να κλείσει το συντομότερο και στην επόμενη συνάντηση αυτό θα γίνει. Η όποια κατάληξη θα διαφανεί την ερχόμενη βδομάδα. Είτε με 12 είτε με 14 ομάδες το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό».

Για τον αγώνα με τον Εθνικό

«Μέσα από τα επόμενα 9 παιχνίδια πρέπει να πάρουμε βαθμούς  για να μείνουμε στην κατηγορία. Παρά τις απουσίες θα προσπαθήσουμε για τη νίκη». 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top