ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Νέο Smartphone μόνο με 1€/μήνα από την PrimeTel!

Νέο Smartphone μόνο με 1€/μήνα από την PrimeTel!

Συνδέσου τώρα με πρόγραμμα κινητής Unlimited από την PrimeTel και απόκτησε το ολοκαίνουριο ZTE Blade V10 Vita μόνο με 1€/μήνα.


Από σήμερα οι συνδρομητές που θα συνδεθούν σε οποιοδήποτε πρόγραμμα κινητής Unlimited από την PrimeTel, έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το νέο Smartphone ZTE Blade V10 Vita 32GB και 500ΜΒ το μήνα, μόλις με 1€ επιπλέον στο μηνιαίο τους πάγιο!


Η PrimeTel φέρνει για πρώτη φορά στην Κύπρο τo ZTE Blade V10 Vita 32GB, ένα εύκολο στη χρήση εξελιγμένο smartphone με μεγάλη, οθόνη high definition 6,26” αλλά και εντυπωσιακές επιδόσεις. Το νέο Blade V10 Vita ξεκλειδώνει εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια με δακτυλικό αποτύπωμα. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για ανέμελο σερφάρισμα στα social media και gaming, καθώς διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή, μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας (3200 mA) και μνήμη 32Gb για αποθήκευση εφαρμογών και φωτογραφιών

Απόκτησέ το σήμερα μόνο με 1€/μήνα!


Συνδέσου γρήγορα με 4 απλούς τρόπους: Στέλνοντας δωρεάν SMS στο 8585, κάνοντας μια κλήση στο 133, ηλεκτρονικά μέσω του www.primetel.com.cy ή σε οποιοδήποτε κατάστημα PrimeTel, Public ή Telefone και απόκτησε smartphone μόνο με 1€/μήνα!

www.primetel.com.cy

PrimeTel PLC

@PrimeTel

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top