ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βραβεύσεις «Περικλή Δημητρίου» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Βραβεύσεις «Περικλή Δημητρίου» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το σωματείο Δρομέων ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ κατά τη διάρκεια της τελετής των βραβεύσεων του, απένειμε τιμητικές πλακέτες στο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Οργασμού Αθλητισμού και Πρόεδρο της Επιτροπής Επικοινωνίας και Προβολής Στέλιο Στυλιανού και στο πρώην μέλος του Δ.Σ. ΚΟΑ Τάσο Προκοπίου. Η βράβευση τους ήταν για τη διαχρονική προσφορά και στήριξη τους στο σωματείο.

Ο κ. Στυλιανού στο χαιρετισμό του τόνισε τα εξής: «Θέλω να εξάρωιδιαίτερα το έργο που επιτελεί το σωματείο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ με την αθλητική και κοινωνική προσφορά του. Η συμμετοχή των αθλητών και εθελοντών του σε Κοινωνικές και άλλες εκδηλώσεις, αξίζει κάθε επαίνου τόσο από την Πολιτεία, όσο και από την κοινωνία γενικότερα. Συγχαίρω τον Πρόεδρο και την Κεντρική Επιτροπή του σωματείου για την αξιοθαύμαστη εθελοντική προσφορά τους στον αθλητισμό και στον τόπο μας γενικότερα. Τα συγχαρητήρια μου επίσης και για τη διοργάνωση με ξεχωριστή επιτυχία σημαντικών εκδηλώσεων, όπως και τη σημερινή, που βραβεύονται οι αθλητές του σωματείου για τις επιτυχίες τους και στους οποίους εύχομαι ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις».

Πηγή: ΚΟΑ
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top