ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Βραβείο Ασφαλείας ExxonMobil /ΕSSO Κύπρου

Βραβείο Ασφαλείας  ExxonMobil /ΕSSO  Κύπρου

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ  ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ ΚΥΠΡΟΥ

Χρηματική εισφορά προσέφερε η ExxonMobil/Εsso Κύπρου στον Σύνδεσμο για Άτομα με Aυτισμό Κύπρου.

Η εισφορά εμπίπτει στα πλαίσια του Βραβείου Ασφαλείας Πρατηριούχων και Συνεργατών που καθιέρωσε η εταιρεία τα τελευταία 15 χρόνια. Βάσει του θεσμού αυτού, πρατηριούχοι και συνεργάτες της εταιρείας προτείνουν φιλανθρωπικά ιδρύματα που επιτελούν κοινωφελές έργο και τα οποία επωφελούνται των ποσών που εισφέρει η Εταιρεία, εφόσον οι ίδιοι εργάζονται σε πλαίσια ασφάλειας.


Ο Σύνδεσμος για άτομα με Αυτισμό Κύπρου ιδρύθηκε το 1990 και είναι φιλανθρωπικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός. Κύριος σκοπός του Συνδέσμου είναι η εξασφάλιση των δικαιωμάτων των Αυτιστικών ατόμων, η καλύτερη ποιότητα ζωής και εξέλιξης τους, το δικαίωμα τους για απασχόληση, ψυχαγωγία, πρόσβαση στην εκπαίδευση και στις θεραπείες που χρειάζονται και τέλος η ένταξη τους στο κοινωνικό σύνολο.


Το στιγμιότυπο είναι από την παράδοση της επιταγής στην κα. Αντωνία Μεσαρίτη, Διευθύντρια του Κέντρου Παρέμβασης Λευκωσίας, από τον κον. Κυριάκο Κούππα, Διευθυντή Πωλήσεων της ExxonMobil/Esso. Παρόντες επίσης ο κος. Χαράλαμπος Σταύρου, πρατηριούχος της Εsso στον Αγιο Δομέτιο, που πρότεινε το ίδρυμα, ο κος. Παύλος Παύλου και η κα. Κάσια Χρυσοστόμου της ExxonMobil/Esso Κύπρου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top