ΛΑΡΝΑΚΑ: Υπό έλεγχο δασική πυρκαγιά

ΛΑΡΝΑΚΑ: Υπό έλεγχο δασική πυρκαγιά

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι την Τρίτη 28/5/2019, γύρω στις 11:45 το πρωί εκδηλώθηκε δασική πυρκαγιά στην περιοχή  Άλωνα παρά τη Ριζοελιά.

Η πυρκαγιά που ξεκίνησε από τα πρανή του δρόμου Ριζοελιάς – Αεροδρομίου και απείλησε το κρατικό δάσος Άλωνα και Μελίσσια, τέθηκε υπό έλεγχο δεκαπέντε λεπτά αργότερα αφού έκαψε σπαρτά σε ιδιωτική γη έκτασης τεσσάρων δεκαρίων.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν τρία πυροσβεστικά οχήματα του Τμήματος Δασών και ένα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Προτρέπεται το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και να αποφεύγει τη χρήση της φωτιάς στις διάφορες δραστηριότητές του στο ύπαιθρο, καθώς και τη ρίψη αποτσίγαρων στο έδαφος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE