ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΥΠΕΞ: «Λαμβάνονται σοβαρά υπόψη οι παρατηρήσεις του Γεν. Ελεγκτή»

ΥΠΕΞ: «Λαμβάνονται σοβαρά υπόψη οι παρατηρήσεις του Γεν. Ελεγκτή»

Το Υπουργείο Εξωτερικών λαμβάνει πάντοτε σοβαρά υπόψη τις παρατηρήσεις του Γενικού Ελεγκτή, τονίζεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου αναφορικά με την Έκθεση του Γενικού Ελεγκτή που δημοσιοποιήθηκε τη Δευτέρα 03/06 και αγγίζει θέματα των τελευταίων δεκαετιών.

Στην ανακοίνωση το Υπουργείο υπογραμμίζει ότι εργάζεται συστηματικά, σε συνεχή επαφή και στη βάση εποικοδομητικού διαλόγου με την Ελεγκτική Υπηρεσία, με στόχο την αποτελεσματικότερη δυνατή ανταπόκριση στα ζητήματα που εγείρονται.

Σημειώνεται την ίδια στιγμή ότι για αριθμό παρατηρήσεων που προκύπτουν διαχρονικά, διαπιστώνεται διαφορετική εκτίμηση μεταξύ του Υπουργείου και της Ελεγκτικής Υπηρεσίας και ως εκ τούτου, αναφέρεται, ο διάλογος επί των συγκεκριμένων θεμάτων θα συνεχισθεί.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top