ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Δεν είμαι υποχρεωμένη να σε εξετάζω» Έτσι αντιμετωπίζει γυναικολόγος στο Νοσ.Λεμεσού 8μηνών έγκυο

«Δεν είμαι υποχρεωμένη να σε εξετάζω» Έτσι αντιμετωπίζει γυναικολόγος στο Νοσ.Λεμεσού 8μηνών έγκυο

Με τα νεύρα και την υπομονή ετοιμόγεννης γυναίκας παίζει τις τελευταίες μέρες γυναικολόγος του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, αφού όπως της δήλωσε πριν από λίγο με θράσος δεν είναι υποχρεωμένη η εν λόγω γιατρός να την εξετάζει!

Σύμφωνα με καταγγελία που δεχθήκαμε η 30χρονη γυναίκα, η οποία από το πρωί βρίσκεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για εξέταση από γυναικολόγο, απόρησε με το γεγονός ότι ενώ έφτασε από τις πρώτες για εγγραφή και εξέταση στην κλινική εγκύων, έχανε συνεχώς τη σειρά της από άλλες εγκύους που ήρθαν μετά από αυτή. Τελικά ανακάλυψε ότι η γιατρός που θα την εξέταζε τοποθέτησε ετσιθελικά και παράνομα όπως μας δήλωσε τον φάκελο της τελευταίο.

Ο λόγος; Για να την εκδικηθεί που παρά την πρόθεση της γυναικολόγου να την κρατήσει για νοσηλεία, η ίδια, λόγω και του γεγονότος ότι έχει δυο άλλα ανήλικα παιδιά, με δική της απόφαση, υπέγραψε το σχετικό έγγραφο ώστε να την απολύσουν με δική της ευθύνη και να μεταβαίνει καθημερινά για εξέταση από γυναικολόγο.

Η απόφαση της αυτή εξόργισε τη εν λόγω κυρία που εδώ και μέρες την είχε βάλει στο μάτι, αφού παράκουσε τις εντολές της με αποτέλεσμα σήμερα, όπως μας καταγγέλλει η ετοιμόγεννη 30χρονη, να φτάσει στο σημείο να αρνηθεί να την εξετάσει!

«Δεν είμαι υποχρεωμένη να σε εξετάσω κυρία μου» της είπε με θράσος η κατά τα άλλα γιατρός που έδωσε και τον όρκο του Ιπποκράτη, με την 8 μηνών έγκυο με δάκρυα στα μάτια και εμφανώς φορτισμένη να αναζητά το δίκαιό της

Εξετάστηκε από άλλο γιατρό η εγκυμονούσα

ToThemaonline θέλοντας να δώσει βήμα και στην άλλη πλευρά ζήτησε πληροφόρηση από την γυναικολογική κλινική του Νοσοκομείου Λεμεσού, όπου μας ανέφεραν ότι βάση του άρθρου 8 του κώδικα δεοντολογίας, ο γιατρός δικαιούται να αρνηθεί να εξετάσει ασθενή και να τον παραπέμψει σε συνάδελφο του, ενώ μετά την παρέμβαση της ιστοσελίδας μας το όλο θέμα που προέκυψε έχει τακτοποιηθεί.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Η Κύπρος εισέρχεται και επίσημα πλέον στην προεκλογική εκστρατεία για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top