ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Θα μας τρελάνει ο καιρός – Βροχές και καταιγίδες καλοκαιριάτικα - ΠΙΝΑΚΑΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Θα μας τρελάνει ο καιρός – Βροχές και καταιγίδες καλοκαιριάτικα - ΠΙΝΑΚΑΣ

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ αναμένεται σκόνη στην ατμόσφαιρα, η οποία υποχωρεί την Τρίτη 11/06.

Το βράδυ του Σαββάτου 08/06, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι ασθενείς, 3 μποφόρ, αλλά αρχικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη, για να καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα νότια και τα ανατολικά παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια, καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή 09/06, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν μετά το μεσημέρι κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ.

Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη και το απόγευμα τοπικά στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νότια και τα ανατολικά παράλια και γύρω στους 29 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια, καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της Κυριακής 09/06, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Τοπικά, ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Τη Δευτέρα 10/06, την Τρίτη 11/06 και την Τετάρτη 12/06, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με παροδικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα.

Νεφώσεις όμως, που θα αναπτύσσονται το μεσημέρι και το απόγευμα, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά ή και το εσωτερικό.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν  το Σάββατο 08/06 και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top