Ανακοινώθηκαν οι αποφάσεις της Κυπριακής ομάδας στη ψεσινή συνεδρία του Δ.Σ.

Ανακοινώθηκαν οι αποφάσεις της Κυπριακής ομάδας στη ψεσινή συνεδρία του Δ.Σ.

Ανακοίνωση από Δ.Σ. της ΜΕΑΠ:

«Φίλες και φίλοι του σωματείου ,

Στην ψεσινή συνεδρία του Δ.Σ. της ομάδας μας αποφασίστηκαν,

1) Η ετήσια εκλογική συνέλευση του σωματείου θα γίνει στις 19/06 η ώρα 8.00 στο οίκημα του Ερυθρού Αστέρα. Δικαίωμα ψήφου και εκλογής στο νέο Δ.Σ. θα έχουν όσοι είναι γραμμένοι σαν μέλη του σωματείου και έχουν τακτοποιημένες τις συνδρομές τους. Θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση.

2) Ο καλοκαιρινός μας χορός θα γίνει στις 02/08 σε τόπο που θα ανακοινωθεί αργότερα

3) Η κλήρωση για τον λαχνό ενίσχυσης με δώρο ένα αυτοκίνητο θα πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια του καλοκαιρινού μας χορού.

4) Η προετοιμασία της ποδοσφαιρικής μας ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο θα ξεκινήσει στις 22/07. Θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ακόμα μια φορά τους δεκάδες εθελοντές που εργάστηκαν για την συναυλία των ΠΥΞ ΛΑΞ καθώς και όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του.

Υπόσχεση μας είναι ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε ποιότητα και πολιτισμό!!!».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.