ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παίκτης ΑΛΛΗΣ μεγάλης Κυπριακής ομάδας για ΑΠΟΕΛ: «Είναι η Ρεάλ ή η Μπάρτσα της Κύπρου»

Παίκτης ΑΛΛΗΣ μεγάλης Κυπριακής ομάδας για ΑΠΟΕΛ: «Είναι η Ρεάλ ή η Μπάρτσα της Κύπρου»

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Λάρνακας, Τόνιο Ραμίρεζ, μίλησε στην as.com για την ομάδα του και το Κυπριακό πρωτάθλημα, ενώ αποθέωσε τον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όταν ήξερα ότι δεν θα συνέχιζα στη Σοσιεδάδ, το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό, ήταν να επιστρέψω στην Κύπρο. Είναι ένα πρωτάθλημα πιο βολικό όσον αφορά τα ταξίδια. Το πιο μακρινό ταξίδι είναι 1,5 ώρα και μπορώ εύκολα να είμαι στο σπίτι. Τώρα που έχω δύο μικρά κοριτσάκια, σκέφτηκα ότι αυτό θα ήταν το καλύτερο για μένα και την οικογένεια μου».

«Ήταν μία πολύ καλή σεζόν φέτος, γιατί κερδίσαμε το Σούπερ Καπ και παίξαμε ξανά στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Αλλά προσωπικά, ένιωθα καλύτερα την προηγούμενη φορά που ήμουν στην ΑΕΚ (2014-2016). Η ομάδα έχει βελτιωθεί τώρα και πλέον δεν συμμετέχω τόσο πολύ στο παιχνίδι. Είναι αγώνες που είμαι απλά θεατής».

«Τώρα απολαμβάνω τις διακοπές μου, αλλά είναι και ώρα για δουλειά, αφού σύντομα θα αρχίσει η προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν. Είμαι πολύ χαρούμενος στην Κύπρο, αλλά η Ισπανία είναι Ισπανία».

«Φέτος νιώσαμε άσχημα, γιατί με τρεις περισσότερους βαθμούς, θα μπορούσαμε να παλέψουμε με τον ΑΠΟΕΛ για τον τίτλο. Είναι η Ρεάλ ή η Μπαρτσελόνα της Κύπρου. Έχουν μεγαλύτερο προϋπολογισμό και είναι δύσκολο να τους κερδίσεις, αλλά εμείς μεγαλώνουμε σαν ομάδα και θέλουμε περισσότερα. Θα προσπαθήσουμε τη νέα χρονιά να κερδίσουμε τον τίτλο».

«Φέτος είχαμε 11 Ισπανούς στην ομάδα, όπως επίσης και τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή. Υπάρχει επίσης ένας Γάλλος που είναι παντρεμένος με Ισπανίδα, ένας Αργεντινός και ένας Βραζιλιάνος. Το 80% μιλάνε Ισπανικά και σίγουρα έχουμε περισσότερους Ισπανούς, ακόμα και από πολλές Ισπανικές ομάδες».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top