ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αντώνης Ρέμος: «Έτσι γύρισα από την κόλαση» (ΒΙΝΤΕΟ)

Αντώνης Ρέμος: «Έτσι γύρισα από την κόλαση» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε για όλους και για όλα, σε μια διαφορετική συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ…

Λίγες μέρες πριν τις εθνικές εκλογές, ο Αντώνης Ρέμος βαθμολόγησε την κυβέρνηση Τσίπρα, σχολίασε την προοπτική διακυβέρνησης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και εξήγησε γιατί δεν θα ήθελε να ασχοληθεί ποτέ με την πολιτική.

Επιπλέον, έθιξε τα προβλήματα που έχουν προκαλέσει οι ασκούμενες πολιτικές στην ελληνική «νύχτα» και πρότεινε αλλαγές, ενώ άσκησε σκληρή κριτική στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Παράλληλα, ο δημοφιλής τραγουδιστής αποκάλυψε τις δυσκολίες που πέρασε όταν έφτασε στο χείλος της οικονομικής καταστροφής την περίοδο που ασχολήθηκε με τη μεγάλη του αγάπη, το ποδόσφαιρο, και εξήγησε πώς τελικά κατάφερε να σταθεί στα πόδια του.

«Μέσα από την περιπέτεια που είχα με την ενασχόλησή μου με το ποδόσφαιρο ήμουν στο χείλος του γκρεμού ή μάλλον είχα πέσει από τον γκρεμό και κρατιόμουν από ένα κλαδάκι. Με έσωσε ότι δεν φοβήθηκα ποτέ τη δουλειά, σήκωσα τα μανίκια και πήγα και δούλεψα οπουδήποτε και κατηγορήθηκα και γι’ αυτό:

«Ο Αντώνης Ρέμος πάει σε γάμους, σε βαφτίσια». Ναι, δεν ντρέπομαι να το πω, πήγα σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη και ήθελαν να ακούσουν τη μουσική μου, είτε ήταν γάμος, είτε βαφτίσια, είτε γιορτή, δεν με ενδιέφερε. Πήγα παντού.

Γύρισα από την κόλαση δουλεύοντας ασταμάτητα και δεν φοβήθηκα ποτέ τη δουλειά. Θεωρώ ότι η μεγάλη μου χαρά και η ευτυχία είναι ότι αυτές οι στιγμές δεν πήραν κάτι από τη ζωή μου, δεν μου πήραν την υγεία, δεν μου πήραν το μυαλό.

Θα μπορούσα να έχω χάσει το μυαλό μου, θα μπορούσα να είχα μπλέξει με πάθη, με ναρκωτικά, να διαλυθεί το σπίτι μου, να διαλυθεί η μάνα μου, η αδερφή μου, η οικογένειά μου και στάθηκα όρθιος.

Βέβαια, πιστεύω ότι ο Θεός, όταν σου φέρνει το πρόβλημα, σου φέρνει και κάποια παυσίπονα, κάποια ίαση, ένα φάρμακο, αντίδοτο. Έτσι, μου έφερε έναν άνθρωπο, την Υβόννη που παντρευτήκαμε και κάναμε την Ελενίτσα μας», ανέφερε ο λαϊκός καλλιτέχνης.

Τέλος, ο Αντώνης Ρέμος μίλησε συγκινημένος για τον Παντελή Παντελίδη και το μοιραίο τροχαίο που προκλήθηκε με αυτοκίνητο που ο ίδιος του είχε δανείσει, ενώ ανέφερε ότι τον πλημμυρίζουν έντονα συναισθήματα, όταν ερμηνεύει τραγούδια του αδικοχαμένου καλλιτέχνη.

Πηγή: www.ethnos.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top