Γερό… «λίφτινγκ» από Κετσπάγια στη «νέα» Ανόρθωση – Αποφασίζει για τον αντί-Βίκτορ

Γερό… «λίφτινγκ» από Κετσπάγια στη «νέα» Ανόρθωση – Αποφασίζει για τον αντί-Βίκτορ

Η αποχώρηση του Βίκτορ, ενός από τους πιο σταθερούς παίκτες της Ανόρθωσης τα τελευταία χρόνια, δημιουργεί μεγάλο κενό στη μεσαία γραμμή, όμως ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει ήδη εντοπίσει τους υποψήφιους αντικαταστάτες του και σύντομα θα αποφασίσει για τον «εκλεκτό».

Ο Γεωργιανός τεχνικός θα παρουσιάσει μία… άλλη Ανόρθωση τη νέα σεζόν, μετά το φετινό γερό «λίφτινγκ» στο ρόστερ, με στόχο τη δημιουργία μίας ισχυρής και ανταγωνιστικής ομάδας με νοοτροπία νικητή, αντάξιας του ονόματος της «Κυρίας».

Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής ανακοίνωθηκαν τέσσερις παίκτες, οι Γκαλίτσιος, Βασιλακάκης, Σελίν και Χατζηβασίλης, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένονται στην Κύπρο για τις τελικές επαφές με τη διοίκηση, οι Λόρια, Οκριασβίλι και Βγκορτς.

Επίσης, είναι σε… αναμονή η περίπτωση Μαργκάσα που προβάρει τα κυανόλευκα, ενώ θα γίνουν σίγουρα ακόμα τρεις κινήσεις για τις θέσεις του ανασταλτικού μέσου και του επιτελικού και ακραίου χαφ, χωρίς φυσικά να αποκλείονται και 1-2 ακόμα προσθήκες, είτε πρόκειται για Κύπριο παίκτη, είτε για παίκτη για τον Κατάλογο Β που δεν επηρεάζει το μεταγραφικό σχεδιασμό.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Τα επόμενα βήματα για την προώθηση του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ Great Sea Interconnector (GSI) αποφασίστηκαν στη συνάντηση του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργου Παπαναστασίου με τον Έλληνα Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρο Παπασταύρου, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαναστασίου, σημειώνοντας παράλληλα ότι συμφωνήθηκε το συντομότερο να διευθετηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο ρυθμιστών και του φορέα υλοποίησης ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη για το θέμα με την συμμετοχή του Επιτρόπου Ενέργειας της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE