ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το νέο σκηνικό που… ΠΑΙΖΕΙ για Ανδρέα Μακρή και Μηνά Αντωνίου

Το νέο σκηνικό που… ΠΑΙΖΕΙ για Ανδρέα Μακρή και Μηνά Αντωνίου

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ, περιμένει πως και πως να ενημερωθεί για τις τελικές αποφάσεις από πλευράς ΑΠΟΕΛ για το τι θα πράξει με τους Ανδρέα Μακρή και Μηνά Αντωνίου.

Όπως αναφέρθηκε και διά στόματος του Βόσνιου τεχνικού πρόσφατα, οι δύο Κύπριοι επιθετικοί τον ενδιαφέρον αρκετά για να τους έχει στη διάθεση του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι πληροφορίες από «Αρχάγγελο» κάνουν λόγο πως ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Πάολο Τραμετσάνι, δεν έχει τον Μακρή στις πρώτες, βασικότατες του επιλογές, για το πλάνο που προορίζει και έχει στο μυαλό του για την πρωταθλήτρια ομάδα για τη νέα σεζόν. Έτσι, εάν και εφόσον υπάρξει η συμφωνία μεταξύ ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ και παίκτη, για να δοθεί δανεικός στη Λεμεσιανή για ακόμη μία χρονιά, τότε δεν θα έχει… αντίρρηση ο Ιταλός κόουτς.  Εάν μέχρι και την έναρξη της προετοιμασίας του ΑΠΟΕΛ δεν προκύψει ουσιαστική εξέλιξη, τότε ο Μακρής θα είναι στο πρώτο ραντεβού των πρωταθλητών, εκτός και εάν του παραχωρηθεί άδεια μιας και ήταν και πρόσφατα στις υποχρεώσεις της Εθνικής Ανδρών Κύπρου με Σκωτία και Ρωσία.

Όσον αφορά τον Μηνά Αντωνίου, οι τελευταίες πληροφορίες από το στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ, κάνουν λόγο πως ο Κύπριος επιθετικός έχει… εκπλήξει τον Πάολο Τραμετσάνι με την παρουσία που είχε στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου, κάτι που ωθεί τον Ιταλό κόουτς να τον έχει στο πρώτο στάδιο προετοιμασίας μαζί του, χωρίς να αποκλείεται να είναι και στην αποστολή για το βασικό στάδιο προετοιμασίας των πρωταθλητών στην Αυστρία και μετέπειτα να αποφασιστεί το εάν θα είναι στις επιλογές του στη νέα αγωνιστική περίοδο ή δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα.

Διαβάστε επίσης: 

Kι άλλη ομάδα στο ΚΟΛΠΟ για Μηνά Αντωνίου!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top