ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Sarkk ανακοινώνει το άνοιγμα του πρώτου pop-up καταστήματος Tommy Hilfiger στη Λεμεσό

Η Sarkk ανακοινώνει το άνοιγμα  του πρώτου pop-up καταστήματος Tommy Hilfiger στη Λεμεσό

Η εταιρεία SARKK, αποκλειστικός εισαγωγέας, διανομέας και ιδιοκτήτης καταστημάτων λιανικής Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Αλβανία, τη Βόρεια Μακεδονία και τη Μολδαβία, ανακοινώνει το άνοιγμα του πρώτου pop up καταστήματος του brand στην Κύπρο.

To pop up κατάστημα βρίσκεται στην καρδιά της παραλιακής λεωφόρου της Λεμεσού, και συγκεκριμένα στο Word Trade Centre Trust Re Building στη Νεάπολη. Το σημείο που επιλέγηκε αποπνέει την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα της εποχής και θεωρείται ιδανικό για να προσεγγίσει νέα καταναλωτικά κοινά κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Με το pop up store, τα καταστήματα λιανικής του brand που λειτουργούν επιτυχώς στην Κύπρο γίνονται πέντε και ενδυναμώνεται περαιτέρω το στρατηγικό πλάνο συνεχούς ανάπτυξης της εταιρίας στην Κύπρο, στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια.

Το νέο pop up κατάστημα στη Λεμεσό είναι μια καινούργια πρωτοβουλία στη λιανική αγορά που ενισχύει την εικόνα του brand στην Κύπρο και έρχεται να προστεθεί στη μεγάλη σειρά καταστημάτων Tommy Hilfiger της Sarkk που λειτουργούν σε σημαντικούς αγοραστικούς προορισμούς.

Το Tommy Hilfiger pop up store φιλοξενεί μια πλούσια γκάμα καλοκαιρινών συλλογών, μεταξύ των οποίων μαγιό και πετσέτες, δίνοντας στον καταναλωτή τη δυνατότητα να προμηθευτεί όλα τα αναγκαία ρούχα και αξεσουάρ για τις καλοκαιρινές του εξόδους και αποδράσεις. Όλες οι νέες ανδρικές και γυναικείες συλλογές Tommy Hilfiger Sportswear και Tommy Jeans, τσάντες, αξεσουάρ καθώς και capsule συλλογές του brand δίνουν το «παρών» τους, ενεργοποιώντας το κλασικό Americana στιλ με ένα τολμηρό και γεμάτο χρώματα twist.

Με την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής περιόδου, η εταιρεία προγραμματίζει να διαμορφώσει το pop up store σε ένα ολοκληρωμένο κατάστημα Tommy Hilfiger που θα διαθέτει κομμάτια από τις ανδρικές και γυναικείες συλλογές Tommy Hilfiger.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Τρομερή δουλειά οι διασώστες-νοσηλευτές! Επανάφεραν 4 φορές οπαδό του Απόλλωνα...

Ενδοσχολικός σεκιούριτι διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές - «Ανίκανη η Αστυνομία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα»

Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών - Όσα είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Δυο καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο: Η μία με 8 οχήματα – Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο



ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

Δηλώσεις παραχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, προσερχόμενος σήμερα στην σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για τα συμπεράσματα του Συμβουλίου σε σχέση με ευρωτουρκικές σχέσεις και Κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top