Κανένα… «ΦΩΣ» – Σε διοικητικό αδιέξοδο η ΕΝΠ και με τον Τσόκκο να επιμένει

Κανένα… «ΦΩΣ» – Σε διοικητικό αδιέξοδο η ΕΝΠ και με τον Τσόκκο να επιμένει

Χωρίς κάποια ουσιαστική εξέλιξη ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου.

Ο Γιώργος Τσόκκος επιμένει στην αποχώρηση του από την προεδρία της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου για διάφορους λόγους.  Αν και δέχθηκε αρκετές πιέσεις να αλλάξει την απόφαση του και να παραμείνει στην ηγεσία του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΕΝΠαραλιμνίου, αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Πέρα της μη στήριξης στο οικονομικό από επιφανείς παράγοντες, όπως ανέφερε ο ίδιος θα χρειαστεί να βρίσκεται για μήνες στο εξωτερικό επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Πλέον, αναμένεται επίσημη τοποθέτηση περί το πως θα προχωρήσει η ΕΝΠαραλιμνίου και την Πέμπτη ίσως υπάρξει αυτή είτε μέσω δηλώσεων σε ραδιοσταθμούς είτε με ανακοίνωση.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΟΗΕ: Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τον Γιοχάνες Χαν

ΟΗΕ: Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τον Γιοχάνες Χαν

Τα Ηνωμένα Έθνη ανέφεραν ότι ανυπομονούν να συνεργαστούν με τον Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό, Γιοχάνες Χαν, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων.