Ελεύθερο ΠΟΥΛΙ σε δέκα μέρες…

Ελεύθερο ΠΟΥΛΙ σε δέκα μέρες…

Δεν υπάρχει θέμα απόκτησης του Φιλανδού Χαμαλάϊνεν, ανέφερε χθες βράδυ η επίσημη Ομόνοια

Γιατί επέλεξαν να διαψεύσουν τα ρεπορτάζ, το γνωρίζουν μόνο οι τεχνικοί υπεύθυνοι του τριφυλλιού.

Αν ενδιαφέρονται κάποιοι άλλοι, για τον σπουδαίο αυτό επιτελικό χαφ (που έχει και αρκετά ικανοποιητική σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα), μένει τυπικά ελεύθερος από την Λέγκια Βαρσοβίας, τέλος του Ιούνη.

Όσοι παρακολουθούν στενά, το Πολωνικό φουτμπόλ, λένε πάντως ότι ο Χαμαλάϊνεν, «έκανε παπάδες» κυρίως την εποχή που ήταν στην Λεχ Πόζναν.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE