ΚΥΠΡΟΣ

Οι έντεκα του Φίνκ

Οι έντεκα του Φίνκ

Έτοιμοι είναι όλοι στο ΑΠΟΕΛ για την τρίτη φετινή αναμέτρηση με την Ομόνοια . Θυμίζουμε οτι στον πρώτο γύρο οι γαλαζοκιτρινοι είχαν κερδίσει με το γκολ του Εφραιμ ενώ στον δεύτερο γύρο ο αιώνας είχε μείνει στην ισοπαλία 1-1.

Ο Θορτσεν Φινκ εχει σχεδόν καταλήξει στους έντεκα που θα παρουσιάσει σήμερα στον αγωνιστικό χωρο του ΓΣΠ . Λέμε σχεδόν γιατί υπάρχουν δυο θέσεις που είναι ανοικτές . Αυτή του μεσοεπιθετικού αναμεσά σε Γκόμες και Ντε Βινσέντι αλλά και αυτή του αριστερού χαφ ανάμεσα σε Σέρινταν και του Σωτηρίου.

Ο Διονύσης Χιώτης, στο κέντρο της άμυνας παίζεται η θέση μεταξύ του Αμορίν και του Κακά για τον παρτενέρ του Καρλάο, ενώ στα άκρα της άμυνας θα βρίσκονται οι Μάριο Σέρτζιο και Ρίισε. Στη μεσαία γραμμή  οι Μοράις και  Λάνιγκ, θα είναι οι δυο μεσοαμυντικοι ενώ στην ενδεκαδα θα διατηρηθει ο Γκομες  ενώ πιθανότητες εχει και ο Ντε Βινσεντι ενώ δεξια θα είναι ο Χαραλαμπίδης και αριστερα ο Σέρινταν ενώ τη θέση διεκδικεί και ο Πιέρος Σωτηρίου. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ράφικ Τζιμπούρ.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top