ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ένταση στην αίθουσα – «Δεν εκφοβίζουμε τον μάρτυρα»

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ένταση στην αίθουσα – «Δεν εκφοβίζουμε τον μάρτυρα»

Ένταση σημειώθηκε μεταξύ του συνηγόρου υπεράσπισης του Λοΐζου Τζιωνή και της εκπροσώπου της Κατηγορούσας Αρχής κατά την δικάσιμο της Δευτέρας (24/6) για το διπλό φονικό του Στροβόλου.

Της Γεωργίας Παππούτα

Στην δικάσιμο της Δευτέρας (24/6) αρχικά ο Λοΐζος Τζιωνής άλλαξε απάντηση από μη παραδοχή σε παραδοχή, για τέσσερις κατηγορίες, εξαιρουμένου τους φόνους του ζεύγους Χατζηγεωργίου.

Στην συνέχεια, κατέθεσε ως μάρτυρας η αστυφύλακας Σταυριανή Ανδρέου, η οποία ανέγνωσε την αρχική και συμπληρωματική κατάθεση του 15χρονου γιου του άτυχου ζεύγους.

Στην αντεξέταση της κ. Ανδρέου από τον δικηγόρο του Λοΐζου Τζιωνή, ο κ. Αναστασίου ρώτησε πότε ακριβώς συνελήφθη η Σάρα Σιαμς, αν ήταν πριν ή μετά τον Λευτέρη Σολωμού, με την ίδια να απαντάει ότι δεν θυμάται ακριβώς. Ο κ. Αναστασίου, της επισήμανε ότι στην κατάθεσή είχε αναφέρει ότι η Σάρα συνελήφθη μετά τον Λευτέρη και ανέφερε: «Κάμετε ότι εν θυμάστε».

Στο σημείο αυτό προκλήθηκε ένταση μεταξύ του κ. Αναστασίου και της Κατηγορούσας Αρχής, ενώ το δικαστήριο σχολίασε: «Απρεπής η συμπεριφορά του δικηγόρου».

Η Κατηγορούσα Αρχή σημείωσε ότι πρέπει να χαμηλώσει τους τόνους ο κ. Αναστασίου, γιατί δεν εκφοβίζουν τον μάρτυρα.

Ο Δικηγόρος του Τζιώνη ανέφερε στην συνέχεια στην μαρτυρα ότι έκανε πρόταση στην Σάρα να δώσει καταθεση και να μην κατηγορηθει, με την μάρτυρα να απάνταει ότι σε καμιά περίπτωση δεν έγινε κάτι τέτοιο. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top