ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Ανήλικη καταγγέλθηκε ότι κτύπησε με γροθιές ωρομίσθια υπάλληλο σε στέγη ανηλίκων -ΕΓΓΡΑΦΟ

ΚΥΠΡΟΣ: Ανήλικη καταγγέλθηκε ότι κτύπησε με γροθιές ωρομίσθια υπάλληλο σε στέγη ανηλίκων -ΕΓΓΡΑΦΟ

Περιστατικό βιαιοπραγίας κοριτσιού σε βάρος ωρομίσθιας κυβερνητικής υπαλλήλου.

Του Φάνη Μακρίδη

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην Αστυνομία το φερόμενο θύμα της επίθεσης, λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (22/06), κι ενώ καθάριζε τα δωμάτια στέγης φιλοξενίας ανηλίκων σε παραλιακή πόλη, κορίτσι την κτύπησε τρεις φορές με γροθιές στον σπόνδυλο.

Αφορμή –σύμφωνα με την καταγγελία- ήταν το γεγονός ότι η γυναίκα, προσπάθησε να μετακινήσει το κομοδίνο δίπλα από το κρεβάτι του κοριτσιού στην προσπάθειά της να καθαρίσει τον χώρο, κάτι που δεν άρεσε στην ανήλικη.

Η γυναίκα λίγο μετά το περιστατικό επισκέφθηκε το τμήμα πρώτων βοηθειών του δημοσίου νοσηλευτηρίου όπου και εξετάστηκε, με τον θεράποντα ιατρό να της δίδει άδεια ασθενείας για δυο ημέρες.

Εν συνεχεία έκανε καταγγελία στο τμήμα μικροπαραβάσεων της πόλης. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, μέλος της αστυνομικής δύναμης ενημέρωσε από την πρώτη στιγμή αρμόδιο λειτουργό του Γραφείου Ευημερίας.

Η Αναπληρώτρια Διευθύντρια των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας, Μαρία Κυρατζή, σε τοποθετήσεις της στο ThemaOnline τη Δευτέρα (24/06), ανέφερε ότι ήδη το συμβάν εξετάζεται. «Έχουμε προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για να διαπιστώσουμε τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό. Στόχος μας, ασφαλώς, είναι να λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα ούτως ώστε να μην επαναληφθεί κάτι παρόμοιο. Υπάρχουν οι κατάλληλοι μηχανισμοί και θα ενεργοποιηθούν αναλόγως» ανέφερε η κα Κυρατζή. Εξήγησε, ακόμη, ότι μέτρα θα ληφθούν και για να διασφαλιστεί ότι δεν θα επηρεαστεί περαιτέρω η ψυχική υγεία του παιδιού. Επιπλέον, μετά από ερώτημά μας, δήλωσε άγνοια για πληροφορίες που αναφέρουν ότι η ανήλικη παρουσίασε και στο παρελθόν ανάλογη επιθετική συμπεριφορά.

Άτομο του περιβάλλοντος της παραπονούμενης που επικοινώνησε με το ThemaOnline, σχολίασε: «Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Το ίδιο κορίτσι, χωρίς να θέλω να τη στοχοποιήσω, επιτέθηκε ξανά στο παρελθόν σε άλλο πρόσωπο. Από τη στιγμή που το παιδί εκδηλώνει επιθετική συμπεριφορά θα έπρεπε να ληφθούν μέτρα προστασίας για τους υπαλλήλους που εργάζονται εκεί».

• Να σημειωθεί ότι το κορίτσι είναι σε ηλικία ώστε να μην είναι ποινικά υπεύθυνο για τις πράξεις του. Η κύρια φωτογραφία είναι αρχείου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top