LIFESTYLE

Ξεσάλωσε η Τατιάνα Σταφανίδου on air – Τα «έσπασε» για χάρη του Μουτσινά – VIDEO

Ξεσάλωσε η Τατιάνα Σταφανίδου on air – Τα «έσπασε» για χάρη του Μουτσινά – VIDEO

Η γνωστή παρουσιάστρια, που έριξε αυλαία την Παρασκευή (28/6) στον ΣΚΑΪ, αποδέχθηκε επιτέλους την πρόκληση του Νίκου Μουτσινά...

Η Τατιάνα Στεφανίδου, την εκπνοή της τηλεοπτικής σεζόν, αποδέχτηκε την πρόκληση του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος την παρακαλούσε κάθε μέρα, εδώ και πολύ καιρό, να παίξει στην εκπομπή της τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα. 

«Σήμερα, ένας φίλος, ένα αγόρι, φεύγει διακοπές. Και να ξέρετε, κανένα άλλο αγόρι δεν με έχει παρακαλέσει τόσο πολύ. Ο Νίκος μου δεν με έχει παρακαλέσει ποτέ. Αυτός ο Νίκος, όμως, με παρακαλάει κάθε μέρα, τόσο γλυκά, γι’ αυτό θα πω βάλτε μία Φουρέιρα. Αφιερωμένο στον Νίκο Μουτσινά και με χορό παρακαλώ», είπε η Τατιάνα Στεφανίδου και ξεκίνησε τον ξέφρενο χορό της.

Βέβαια, το απόγευμα όταν ο Νίκος Μουτσινάς είδε στην δική του - τελευταία - εκπομπή, ότι η Τατιάνα Στεφανίδου επιτέλους αποδέχθηκε την πρόκλησή του, έμεινε άναυδος. 

Δείτε πιο κάτω τον χορό της παρουσιάστριας και την αντίδραση του Μουτσινά:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top