ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: H Σταυριάνα που κατάφερε χωρίς ιδιωτικά φροντιστήρια να πρωτεύσει – VIDEO
02.07.2019 - 12:15
Τα αποτελέσματα των Παγκύπριων Εξετάσεων έγιναν γνωστά από το πρωί της Τρίτης (2/7) και 13 μαθητές κατάφεραν να πρωτεύσουν, ανάμεσά τους και η Σταυριάνα Ευθυμιάδη από την Λεμεσό. ,
Μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης, η μαθήτρια από το Λανίτειο Λύκειο Λεμεσού, Σταυριάνα Ευθυμιάδη, έκανε λόγο για το ατομικό διάβασμα και τις ατελειώτες ώρες που αφιέρωσε ούτως ώστε να εξασφαλίσει τη θέση στη Νομική.
Όπως ανέφερε η ίδια, το «μυστικό» της επιτυχίας της οφείλεται στις ατελείωτες ώρες διαβάσματος και στην απόφασή της να αφιερώσει ατομικές ώρες διαβάσματος, χωρίς ιδιωτικά φροντιστήρια, για να επιτύχει τον στόχο της να περάσει στη Νομική σχολή.
Σύμφωνα με την ίδια η απόφαση της να ακολουθήσει τις σπουδές της στη Νομική οφείλεται στο ότι: «Είμαι άνθρωπος που πάντα μου άρεσε να υπερασπίζομαι το δίκαιο».
Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.