ΠΑΦΟΣ: Ανασύρθηκε από την θάλασσα νεκρή γυναίκα – Καλούσε σε βοήθεια

ΠΑΦΟΣ: Ανασύρθηκε από την θάλασσα νεκρή γυναίκα – Καλούσε σε βοήθεια

Νεκρή 60χρονη γυναίκα σε θαλάσσια περιοχή της Πάφου. Καλούσε σε βοήθεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το περιστατικό συνέβη γύρω στις 10:00 το πρωί της Τρίτης (2/7) στην θαλάσσια περιοχή Βένους στην Πάφο, όταν γυναίκα η οποία βρισκόταν εντός της θάλασσας άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Από τις φωνές προσέτρεξαν λουόμενοι και ναυαγωσόστης της περιοχής ο οποίος ανέσυρε από την θάλασσα την γυναίκα, στην οποία προσπάθησε να παρέχει τις πρώτες βοήθειες ενώ παράλληλα είχε κληθεί και ασθενοφόρο .

Κατά την μεταφορά της γυναίκας στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, διαπιστώθηκε από τον επί καθήκον ιατρό ο θάνατός της, του οποίου τα ακριβή αίτια θα διαφανούν κατά την νενομισμένη νεκροτομή της Πέμπτης ((4/7) από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου.

Όπως μας αναφέρθηκε, πρόκειται για 60χρονη γυναίκα από την Ρωσία η οποία βρισκόταν στην Κύπρο για διακοπές μαζί με την κόρη της από τις 28/6 ενώ θα αναχωρούσε για την χώρα της στις 5/7.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στόχος η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από το σημείο που είχαν διακοπεί - «Κλείδωσε» η συνάντηση ΠτΔ - Ολγκίν

Λετυμπιώτης: Στόχος η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από το σημείο που είχαν διακοπεί - «Κλείδωσε» η συνάντηση ΠτΔ - Ολγκίν

Στην εκπομπή «Από Μέρα σε μέρα» μίλησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτη ο οποίος αναφέρθηκε στην συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, αναφέρθηκε στη παραβίαση του εναέριου χώρου καθώς στη συνάντηση του Προέδρου της δημοκρατίας με την κ. Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE