ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΘΡΙΑΜΒΟΣ για τη Μαρία Σάκκαρη! Προκρίθηκε ξανά στον 3ο γύρο του Γουίμπλεντον και… βλέπει ΨΗΛΟΤΕΡΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΘΡΙΑΜΒΟΣ για τη Μαρία Σάκκαρη! Προκρίθηκε ξανά στον 3ο γύρο του Γουίμπλεντον και… βλέπει ΨΗΛΟΤΕΡΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Μαρία Σάκκαρη στον δεύτερο αγώνα της στο ιστορικό τουρνουά του Λονδίνου, ξεπερνώντας το εμπόδιο της φορμαρισμένης Μαρί Μπούζκοβα, που προερχόταν από τέσσερις σερί νίκες, χωρίς μάλιστα απώλεια σετ!

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, χρειάστηκε μόλις 67 λεπτά για να φτάσει στην τελική επικράτηση με 6-4, 6-1, επιστρέφοντας στον 3ο γύρο του Wimbledon για δεύτερη φορά, μετά το 2017.

Eκεί, θα βρει απέναντί της το Νο8 του ταμπλό, Ελίνα Σβιτολίνα που πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές με αντίπαλο την Μαργκαρίτα Γκασπαριάν.

Η Ουκρανή βρισκόταν πίσω στα σετ (5-7) ενώ προηγούνταν με 6-5 στο 2ο σετ, όταν η Ρωσίδα αντίπαλός της εγκατάλειψε λόγω τραυματισμού.

Σοβαρή, πειθαρχημένη και με εξαιρετικές αντιδράσεις στα δύσκολα του 1ου σετ, η Σάκκαρη επιβεβαίωσε την πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, προσθέτοντας πολύτιμους πόντους στη συγκομιδή της.

Με την πρόκριση στον 3ο γύρο, η Σάκκαρη ισοφαρίζει το career high στο live ranking της WTA (No29) και έδειξε ότι έχει τα φόντα για μια μεγάλη διάκριση στο χορτάρι του Wimbledon.

Η Μαρία δεν έχει καταφέρει να περάσει ποτέ στον 4ο γύρο Grand Slam διοργάνωσης.

Το break της Μπούζκοβα στο 5ο game (3-2) του εναρκτήριου σετ, δεν πτόησε την Μαρία η οποία εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις δύο ευκαιρίες στο σερβίς της 20χρονης Τσέχας, απαντώντας άμεσα αρχικά (3-3) και κάνοντας το 6-4.

Με πολύ καλή ψυχολογία στο 2ο σετ, η 23χρονη Αθηναία σημείωσε άλλα δύο breaks σε ισάριθμες ευκαιρίες, στο 4ο (3-1) και 6ο (5-1) game του 2ου σετ, ολοκληρώνοντας με στυλ τη σπουδαία νίκη της.

Γρήγορη πρόκριση στον 3ο γύρο εξασφάλισε και η πρώην ημιφιναλίστ της διοργάνωσης, Βικτόρια Αζαρένκα που επικράτησε 6-2, 6-0 της Άιλα Τομλιάνοβιτς σε μόλις 62 λεπτά αγώνα.

Πηγή: tennis24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top