ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: «Καίγεται» η Λευκωσία– Στα ύψη η θερμοκρασία

ΚΑΙΡΟΣ: «Καίγεται» η Λευκωσία– Στα ύψη η θερμοκρασία

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα του Σαββάτου (6/7) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που στα ορεινά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος. Κατά τις αυγινές κυρίως ώρες, αναμένεται να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη ή ομίχλη, και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και αργότερα τοπικά στα δυτικά παράλια λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 20 βαθμούς στα δυτικά παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Θυμίζουμε ότι από το πρωί, το Τμ. Μετεωρολογίας, εξέδωσε ανακοίνωση για Κίτρινη Προειδοποίηση, η οποία ισχύει από τις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (6/7) μέχρι τις 17:00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Στην ανακοίνωση του Τμ. Μετεωρολογίας, γίνεται ειδική αναφορά για την θερμακρασία στο εσωτερικό. 

Την Κυριακή (7/7) ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ από το μεσημέρι και μετά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα ορεινά και πιθανό σε περιοχή του εσωτερικού. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά, κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ και στα νότια και νοτιοδυτικά παροδικά μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό γύρω στους 34 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 31 στα δυτικά και βόρεια παράλια και γύρω στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Δευτέρα (8/7), την Τρίτη (9/7) και την Τετάρτη (10/7) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά τις αυγινές κυρίως ώρες θα παρατηρούνται τοπικά αραιή ομίχλη και χαμηλές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο κατά το τριήμερο, κυρίως στο εσωτερικό σια τα ορεινά, παραμένοντας πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Τέλος από την ΕΔΕΚ Ο Γιώργος Βαρνάβα: Αποχωρεί με «καρφιά» κατά Σιζόπουλου

Τέλος από την ΕΔΕΚ Ο Γιώργος Βαρνάβα: Αποχωρεί με «καρφιά» κατά Σιζόπουλου

Ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ΕΔΕΚ ο Γιώργος Βαρνάβα, μέσω γραπτής δήλωσης του, στην οποία εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην έξοδο, ενώ την ίδια ώρα «πυροβολεί» και τον Πρόεδρο του κόμματος, Μαρίνο Σιζόπουλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top