ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκαψε το όχημα 27χρονης - Ομολόγησε ο 35χρονος

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκαψε το όχημα 27χρονης - Ομολόγησε ο 35χρονος

Πρόσωπο ηλικίας 35 ετών, συνελήφθη το Σάββατο (6/7) με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου (6/7), εξερράγη πυρκαγιά σε αυτοκίνητο ιδιοκτησία 27χρονης, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία της στην επαρχία Λευκωσίας.

Από τη φωτιά, η οποία κατασβέστηκε από 28χρονο πριν επεκταθεί σε ολόκληρο το αυτοκίνητο, προκλήθηκαν ζημιές στο πίσω μέρος του οχήματος, ενώ από εξετάσεις που έγιναν, προέκυψε ότι πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια.

Ο 35χρονος ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη του αδικήματος.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κοκκινοτριμιθιάς συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πρόσκληση σε Ερντογάν και Φιντάν για Άτυπο Συμβούλιο ΥΠΕΞ στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πρόσκληση σε Ερντογάν και Φιντάν για Άτυπο Συμβούλιο ΥΠΕΞ στην Κύπρο

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE